• DOLAR 32.493
  • EURO 34.916
  • ALTIN 2435.684
  • ...
Bu adam bir ahlaksız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kendisi Rus fakat İngiliz kulubünün sahibi. Elbette bunda garipsenecek bir şey yok. Asıl garip olan Abramoviç'in takımını şampiyon yapmak için yaptığı ayak oyunları.

FinCEN belgeleri adlı kamuoyuna sızdırılan gizli belgelere göre ,  Abramoviç rakip futbolculara gizli yatırımlar yapmış.

Bu futbolcular arasında, 2014'teki Şampiyonlar Ligi maçında Chelsea'ye karşı mücadele eden Perulu Andre Carrillo da bulunuyor.

Abramoviç'in rakip futbolculara ait yatırımlarını İngiltere'ye ait Virgin Adaları'ndaki bir şirket aracılığıyla gerçekleştirdiği bildiriliyor.

Sadece bunlar değil! Roman Abramoviç'in ayrıca  Doğu Kudüs'ün işgalinde Yahudi yerleşimcilerin taşınmasına imkan sağlayan Elad isimli sivil toplum kuruluşuna şirketleri aracılığıyla yüz milyonlarca dolar bağışta bulunduğu da ortaya çıktı.

Yani Abramoviç bir taraftan Chelsea'nın önünü açmak için ahlaksızlık yaparken diğer yandan Filistinlilerin topraklarına el koyan çetecilere arka çıkarak bir başka ahlaksızlık yapıyormuş.

Hem sporda hem de siyasette ahlaksız olmak Abramoviç'e özgü bir şeymiş dersek eksik kalır. Muhtemelen iş dünyasında da ahlaksız biridir.

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir