• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Kamu-STK diyalogunun geliştirilecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Bursa Kent Konseyi`nin (BURKENKON) ortağı olduğu, Sosyal Politikalar Merkezi (SOMER) koordinasyonunda yürütülen `Karar Alma Süreçlerine Katılım İçin Bursa`da Kamu-STK Diyalogunun Geliştirilmesi Projesi`, sivil toplum kuruluşlarıyla kamu arasındaki iletişimin kuvvetlendirilmesini hedefliyor.

İçişleri Bakanlığı`ndan hibe almaya hak kazanan proje, SOMER koordinasyonunda BURKENKON, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü ve İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından yürütülüyor. Proje ortakları işbirliği artırmak ve yürütülecek faaliyetleri konuşmak üzere İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü`nde bir araya geldi. Toplantıya İstanbul Bilgi Üniversitesi Projeler Sorumlusu Tunga Yılmaz, Bursa Bölge Koordinatörü Duygu Yılmazer, Gençlik Çalışmaları Biriminden Burcu Oy ve Volkan Yılmaz, Çocuk Çalışmaları Biriminden Gözde Durmuş, STK Eğitim ve Araştırma Biriminden Alper Akyüz ve Laden Yurttagüler, SOMER Derneği Başkanı ve BURKENKON Genel Sekreteri Enes Battal Keskin, Bursa Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem Şube Müdürü Neslişah Kuşku, Genel Sekreter Yardımcısı Ayşe Hacıoğlu ve Başak Saygı katıldı.

Toplantıda, proje kapsamında kamu kurumlarında ve sivil toplum kuruluşlarında yapılacak anket uygulamaları ve atölye çalışmaları ele alındı. Ayrıca, İstanbul Bilgi Üniversitesi ile Bursa Kent Konseyi ve Bursa`daki sivil toplum çalışmalarının geliştirilmesi konuları görüşüldü. (Zeki Aras - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir