• DOLAR 32.506
  • EURO 34.774
  • ALTIN 2489.041
  • ...
SON DAKİKA
Elibüyük: Halkımız maske konusunda bilinçli ama sosyal mesafe konusunda eksiklikler var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, Zeytinburnu ilçe teşkilatından oluşan bir heyetle birlikte Coronavirus salgınına karşı farkındalık oluşturmak adına maske dağıtımında bulundu.

Zeytinburnu 58. Bulvar caddesinde yapılan farkındalık etkinliği ile önce maskesi olmayan vatandaşlara maske takmalarının hem kendileri hem de toplum sağlığı için fayda sağlayacağı yönünde hatırlatmada bulunan partililer, ardından içerisinde çocuklar için 2, yetişkinler için 2 adet maske olan paketler hediye etti.

 

"Tüm İstanbulluların, tüm ülke halkının sağlığı bizim için önemli"

Yaptıkları farkındalık etkinliği sonrasında açıklamada bulunan HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, "Bugün farkındalık oluşturmak için Zeytinburnu ilçe teşkilatımızla beraber maske dağıtımında bulunduk. İstanbulluların bu noktada bilinçli olduklarını gördük. Ancak sosyal mesafe noktasında ciddi eksikliklerinin olduğunu gördük. O yüzden bu farkındalığı oluşturmak için Zeytinburnu ilçe teşkilatımızla beraber maske dağıtımı yaptık. Tüm İstanbulluların, tüm ülke halkının sağlığı bizim için önemli." dedi.

"STK ve siyasi partiler olarak bu noktada bir bilinç oluşturmak, seferberlik başlatmak zorundayız"

Coronavirus hala can almaya devam ettiğini, bunun için daha dikkatli ve daha bilinçli olunması gerektiğini hatırlatan Elibüyük, "Coronavirus ile mücadele veya bununla alakalı bir bilinç oluşturmak n sadece hükümetlerin, sağlık bakanlığının işi değildir. Onlara düşen sağlık alanında en iyi hizmeti sunabilmektir. Bizler de Sivil Toplum Kuruluşlarından başlamak üzere partiler bu noktada bir bilinç oluşturmak, seferberlik başlatmak zorundayız. İstanbul'da çok yoğun bir şekilde teşkilatlarımız bu tür farkındalık oluşturmak adına her gün, her hafta çalışmalar yapıyorlar. Biz de bugün teşkilatlarımıza katkı sunma adına sahadaydık. İnşallah faydalı olmuştur. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir