• DOLAR 32.501
  • EURO 34.558
  • ALTIN 2492.259
  • ...
Bahçeli 5 İl Başkanını Görevden Aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Koray Aydın`a yakınlığıyla bilinen Yeniçağ Gazetesi`nin haberine göre Bahçeli`nin MHP`de başlattığı tasfiye, kıyıma dönüştü. Muğla, Çankırı`dan sonra Edirne, Konya ve Sakarya teşkilatları da kapatıldı..

ÖNCE MUĞLA VE ÇANKIRI İLLERİ GÖREVDEN ALINDI

İddiaya göre MHP yönetimi 4 Kasım`daki kongrede Genel Başkan Devlet Bahçeli`nin rakibi Koray Aydın`ı destekleyen il teşkilatlarının kapısına birer birer kilit vuruyor. Muğla, Çankırı`dan sonra Edirne, Konya ve Sakarya teşkilatları da kapatılıp başkan ve yönetimleri görevden alındı.

FAKSLA GÖREVDEN ALDI İDDİASI

Kongrede Koray Aydın`ı desteklemiş il teşkilatlarını uzun süredir baskı altında tuttuğu ileri sürülen MHP Genel Merkezi`nin geçen hafta Muğla İl Başkanı Osman Güven`i, bir faks emriyle görevden alıp, il başkanlığı binasının kapısına kilit vurduğu öne sürüldü.

GÖREVDEN ALINAN SON TEŞKİLATLAR

Muğla`daki uygulama parti tabanında tartışıldığı sırada bu defa da aynı yöntemle Çankırı teşkilatı kapatılıp İl Başkanı Arif Soysal ve yönetimi görevden alındı. Devlet Bahçeli ve MHP Genel Merkezi`nin son olarak Edirne, Konya ve Sakarya teşkilatları oldu. Faks emriyle görevlerine son verilen Edirne İl Başkanı Tolga Açıkalın, Konya İl Başkanı Hasan Kaya ve Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan sürdürülen tasfiye operasyonunun şahıslarına değil MHP`nin birlik beraberliğine büyük zarar verdiğini iddia etti.


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir