• DOLAR 32.389
  • EURO 35.097
  • ALTIN 2326.831
  • ...
Bağlar Belediyesinin yol yapım çalışmaları devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bağlar Belediyesi, ilçedeki yol yapım-bakım ve asfaltlama hizmetlerini sürdürürken, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hafta sonundaki tatil günlerinde de yoğun bir çalışma içerisinde yer alıyor.

Karacadağ bölgesindeki kırsal yerleşim yerlerinde yeni oluşan yerleşim yerlerine kullanışlı yollar kazandıran ekipler, ilçe merkezinde de asfaltlama ve kaldırım yenileme hizmetlerini eş zamanlı olarak devam ettiriyor.

Karantinada olan Beyoğlu telefonla çalışmaları yönlendiriyor

Eşi Dürdane Beyoğlu’nun Coronavirus testinin pozitif çıkması üzerine tedbir amaçlı olarak kendisini evde izole etme kararı alan ve karantinada olduğu için çalışmaları yerinde takip edemeyen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, devam eden çalışmalarda ekiplere telefon aracılığıyla talimatlar veriyor.

Hizmetlerin aksamaması için tüm tedbirleri alarak aynı disiplin içerisinde çalışmaya devam ettiklerini belirten Başkan Beyoğlu, özverili bir çalışma ortaya koyan ekiplere teşekkür etti.

Hizmette sürekliliği esas aldıklarını belirten Beyoğlu, "Bağcılar Mahallemizde asfaltlamış olduğumuz bölgelerde kaldırım yenileme ve parke taşı döşeme hizmetlerine devam ediyoruz. Milletimiz hizmetin en güzelini hak ediyor. Biz bu mücadelede hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan milletimize layık olmaya gayret ediyoruz.” dedi. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir