• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
`Keşke her yıl seçim yapılsaydı`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI- Doğubayazıt Belediyesinin son zamanlarda yoğun çalışması, akşam mesailerine kalması, yıllardır çözülemeyen su sıkıntısına yönelik çalışmalarını hızlandırmasını seçim yatırımı olarak değerlendiren vatandaşlar "Keşke her yıl seçim yapılsaydı" dediler.

Son günlerde etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Doğubayazıt Belediyesinin ilçe merkezinde kar temizleme çalışmaları, temizlik elemanlarıyla sokaklardaki buz tabakalarını kırma ve temizleme çalışmaları vatandaşlara rahat bir nefes aldırttı. Trafiğin yoğun olduğu caddelerde ise akşam mesaisine ayrılan belediye personeli tarafından kar temizleme çalışmaları akşamın geç saatlerine kadar devam ediyor.
Yıllardır ilçe halkının en büyük sorunlarından biri olan su sıkıntısı için verilen seçim vaatleri her yıl tekrarlanırken, kaç yıllık bir proje olan balık gölü su şebekesi projesi bu yıl yerini bulacağa benziyor. Geçen yaz mevsiminde çalışmaların başladığı proje mevsim şartları nedeniyle yaz sezonuna sarkabileceği ifade ediliyor.

 2011 Mayıs ayında ilçe belediyesi tarafından temeli atılan yeni otogarın açılışı halen yapılmamış.

 Su şebekesi çalışmalarının da seçim yatırımı olduğunu ifade eden vatandaşlar, "Demek ki her yıl seçim olsa bu memleket mükemmel bir şehir olur. Belediyeler seçim dönemlerinde yaptıkları çalışmaları diğer dönemlerde de devam ettirseler ilçede hiçbir sorun kalmaz. Keşke her yıl seçim yapılsa." dediler. (Ramazan Zeren-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir