• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Yolları olmayan site sakinleri yetkililere seslendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Site sakinleri, sitenin etrafındaki yolların açılması için belediyeye sürekli başvuru yaptıklarını her seferinde olumlu yanıt aldıkları halde yollarının açılmadığını belirttiler.

Site sakinlerinden Halil Kahraman, "Bizler artık belediyenin memuru gibi olduk gidip gelmekten, bugün yarın derken bizleri hep savuşturuyorlar. Bir iki ev için bu yol açılmıyor. Sitenin doğusu, batısı, güneyi kapalı durumda. Her gittiğimizde 'Tamam' diyorlar, tamamda kalıyor. Buradaki çocuk parkları için ayrılan alanlarda park yapılmamış." dedi.

"Hizmet göremiyoruz"

Yıllardır yol sorunlarının olduğunu belirten İbrahim Tanrıverdi, "Sitenin yan tarafında çocuklar için ayrılmış park alanımız var, yıllardır yapılmıyor. Adıyaman'ın her tarafında yollar yapılıyor ancak yolumuz yapılmıyor, belediyeye gidip geliyoruz. Onun için mağduriyet yaşıyoruz.

Bizler su paramızı ödüyoruz, emlak vergimizi ödüyoruz, elektrik faturamızı ödüyoruz ama hizmet yok. Bazılarının belediyede mi, nerede bilemiyorum adamları var, gidip görüşüyorlar ondan sonra bu yollarımızı yapmıyorlar. Ben, 7 yıldır buraya gelmişim, bir hizmet yoktur." ifadelerini kullandı.

Abdurrahman Cebe ise, "Karapınar Mahallesi Dumlupınar Caddesi'ndeki 22 metrelik yolumuz 10 yıldır hizmete açılacak diyorlar ama açılmıyor. Hep bizi oyalıyorlar. Karşıda görünen iki evin parasını ödemişler ama ev sahipleri oradan çıkmadığı için bizleri oyalıyorlar. Bu on yıldır burada perişan oluyoruz." şeklide konuştu. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir