• DOLAR 32.546
  • EURO 34.92
  • ALTIN 2425.897
  • ...
Batman basınında bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman basınında bugün yer alan bazı haber özetleri


BATMAN BASIN.COM: ŞEHİDLER TOPLUMSAL SORUMLULUK SAHİBİ ŞAHSİYETLERDİR
İslam ümmetinin en fazla şehid verdiği ay olan şubat ayı nedeniyle açıklama yapan Hira-Der Genel Başkan Yardımcısı Molla Beşir Şimşek, Şehidlerin toplumsal sorumluluk sahibi şahsiyetler olduğunu belirterek, şehidlerin toplumun kurtuluşu için kendinden vazgeçen ve kendini feda eden kişiler olduğunu söyledi.

PERSONEL YETERSİZLİĞİ YÜZÜNDEN AMELİYATHANE AÇILMIYOR
Batman Ağız ve Diş Merkezi`nin ameliyathane ünitesi, uzman personel ve anestezi doktorunun bulunmamasından dolayı açıldığından bu yana hizmete giremiyor.


BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ: KAYGI DUYUYORUZ
Tabip Odası Batman Şubesi son günlerde vatandaşlar arasında yoğun olarak görülmeye başlanan kızamık vakaları hakkında bir basın açıklamasında bulundu.

ŞEHİDLER TOPLUMSAL SORUMLULUK SAHİBİ ŞAHSİYETLERDİR
İslam ümmetinin en fazla şehid verdiği ay olan şubat ayı nedeniyle açıklama yapan Hira-Der Genel Başkan Yardımcısı Molla Beşir Şimşek, Şehidlerin toplumsal sorumluluk sahibi şahsiyetler olduğunu belirterek, şehidlerin toplumun kurtuluşu için kendinden vazgeçen ve kendini feda eden kişiler olduğunu söyledi.


BATMAN MEDYA GAZETESİ: MEM`DE İKİNCİ DÖNEM HAZIRLIĞI
İkinci yarıda sorunsuz bir eğitim yılı geçirmek için kolları sıvayan Milli Eğitim Müdürlüğü, bilgilendirme toplantısı düzenledi.

SASON`DA MODERN ÖĞRENCİ YURDU
Sason Kaymakamlığı tarafından geçtiğimiz yıl yapımına başlanan ve temeli Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından atılan 200 kişilik öğrenci yurdu tamamlandı.


BATMAN BARIŞ GAZETESİ: HAPİSHANE DUVARI HAPSEDİLDİ
285 kapasitesi olan ancak şuan 490 dolayında kişinin bulunduğu Batman M Tipi Kapalı ve Ceza İnfaz Kurumu, ihata duvarına bir ihata duvarı daha çekiyor.

SAĞLIKSIZ KESİM!
Batman Kent Merkezinde kasaplık yapan bir şahıs, Batman Çayı kenarında sağlıksız bir ortamda kesim yaparken objektiflerimize takıldı.


BATMAN UMUT GAZETESİ: PERSONEL YETERSİZLİĞİ YÜZÜNDEN AMELİYATHANE AÇILMIYOR
Batman Ağız ve Diş Merkezi`nin ameliyathane ünitesi, uzman personel ve anestezi doktorunun bulunmamasından dolayı açıldığından bu yana hizmete giremiyor.

SAĞLIK MERKEZİ`NDEN SALGIN UYARISI
Batman Belediyesi Sağlık Merkezi Batman`da son günlerde baş gösteren kızamık ve uyuz gibi hastalıkların kent genelinde bir salgına dönüşebileceği uyarısında bulunarak ilgili tüm kurumların vakit geçirmeden harekete geçmeleri çağrısında bulundu.


BATMAN PUSULA GAZETESİ: DÖNEM BAŞI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Batman Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, öğretmenlerle bir araya gelerek 2012- 2013 Eğitim Öğretim Yılı 2. Donem başı bilgilendirme toplantısı yaptı.

SASON`DA 200 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU AÇILDI
Sason Kaymakamlığı tarafından geçtiğimiz yıl yapımına başlanan 200 kişilik Ortaöğretim öğrenci yurdu hizmete girdi.


BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ: AMELİYATHANE AÇILAMIYOR
Batman Ağız ve Diş Merkezi nin ameliyathane ünitesi, uzman personel ve anestezi doktorunun bulunmamasından dolayı açıldığından bu yana hizmete giremiyor.

EĞİTİM YATIRIMLARINA BİR YENİSİ DAHA EKLENİYOR
Batman`da son yıllarda eğitime yapılan yatırımlara bir yenisi daha ekleniyor. Silvan yolu üzerinde bir anaokulu ve ilkokul inşaatı şimdiden başladı.


BATMAN GAZETESİ: BİRİLERİ GÜVENLİĞİMİZLE Mİ OYNUYOR?
Aylardır yapılmaya çalışılan Mobesa ihalesi yine takıldı! 81 İl`in çoğunda bulunmasına rağmen Batman`ın sadece belli kesimlerinde kurulu olan Mobesa sisteminin genişletilmesi amacıyla 2 yıldan beri yapılmak istenen ihale itiraz nedeniyle yine askıya alındı.

YUSUF AKIN, 5 GÜNDÜR KAYIP
18 yaşındaki Yusuf Akın`dan günlerdir haber alınamıyor. Kültür mahallesinde ikamet eden Akın ailesi, İzmir`e çalışmaya giden ve 1 haftalık aradan sonra arkadaşlarının daveti ile tekrar Batmana dönen 18 yaşındaki oğullarından haber alamadıkları için hayatından endişe duymaya başladı.


BATMAN POSTASI GAZETESİ: KIZAMIK SAYISI 55`E YÜKSELDİ
Batman Tabipler Odası, Batman`da her geçen gün artan kızamık vakasıyla ilgili açıklama yaparak kızamık sayının iki haftada 2`den, 55`e yükseldiğini ve yetkililerin acilen bu duruma müdahale etmesi gerektiğini söyledi.

SASONLU İŞ ADAMLARI İSTANBUL`DA TOPLANDI
Batman`ın Sason ilçesindeki iş adamları ve kanaat önderleri, İstanbul`da, iş adamları ile bir araya gelerek Sason`un sorunlarını masaya yatırdı.


BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ: BELEDİYE İLK ADIMI ATTI
SGK İl Müdürlüğü`nün `borca karşılık arsa` talebine Batman Belediyesi`nden ilk olumlu adım atıldı. Belediye, 7 milyon lira değerindeki yaklaşık 7 bin dönümlük ilçe otogarının SGK`ya verilmesi için kurumdan proje istedi.

KIZAMIK HORTLADI
Batman Tabip Odası, kent merkezinde kızamığın hortladığını açıkladı. Oda genel Sekreteri Dr.Selahattin Oğuz, \"Maalesef uyarılarımıza rağmen önlem alınmadı. Kızamığa yakalanan hasta sayısı 55`e çıktı\" dedi. (Sezer İlbasan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir