• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Belediye Başkan Vekili Aslan denetimlere katıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İçişleri Bakanlığı tarafından Covid-19 ile mücadele kapsamında il valiliklerine gönderilen genelge kapsamında denetimler devam ediyor.

İllerde vali, ilçelerde ise kaymakamlıkların koordinesinde "Sağlık İçin, Hepimiz İçin" sloganıyla şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, lokanta, restoran, kafe, kahvehane ile kıraathane, kafeterya, kasap, berber, AVM, kuaför ve güzellik merkezi gibi birçok iş yeri ve faaliyet alanında denetimler yapılıyor.

Denetimlere katılan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda esnaf ve vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Aslan, denetimlerin hayatın her alanını kapsayacak şekilde yapıldığını belirterek, "Bu hastalığın şakası yok. Karantina tedbirlerini ihlal edenlere asla müsamaha göstermiyoruz. Çünkü tedbirleri ihlal edenler toplum sağlığını maalesef olumsuz yönde etkiliyor. Gözle görülmeyen ancak tedbirlerle maske, mesafe ve temizlikle aşabileceğimiz bir hastalıkla karşı karşıyayız. Her an hassas ve tedbirli olmak durumundayız ki bu hastalığı yenelim. Periyodik olarak jandarma, emniyetle ve zabıtalarla alandayız. İş yerleri ve vatandaşları sürekli kontrol etmeye çalışıyoruz. Her hafta mutlaka bir iş yerine birden fazla denetim yapılıyor." dedi. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir