• DOLAR 32.348
  • EURO 35.153
  • ALTIN 2308.536
  • ...
Batman Valisi Şahin, Hasankeyf ilçesinde incelemelerde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İlçe Kaymakamı Şenol Öztürk, Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen ve ilçe kurum müdürleri tarafından hükümet konağı bahçesinde karşılanan Vali Şahin, İlçe Kaymakamlığına yeni atanan Şenol Öztürk’ü makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Kaymakamlık ziyareti sonrasında, Hükümet Konağı konferans salonunda düzenlenen ilçe muhtarlar toplantısına katılan Şahin, ilçe genelinde peyzaj ve ağaçlandırma çalışmalarının son hızla devam ettiğini, altyapı sorunlarına yönelik çalışmaların tamamlanma aşamasına gelindiğini söyledi.

Şahin, ilçede turizmin canlanması adına birçok projeyi hayata geçirdiklerini ve devletin bütün imkânlarını Hasankeyf için seferber ettiklerini belirtti.

Covid-19 tedbirleri konusunda ilçe muhtarlarına uyarılarda bulunan Şahin, söz konusu salgın ile mücadelenin hâlâ devam ettiğini, bu kapsamda ilçede bulunan köy ve mahallelerde toplumu bir araya getiren taziye, düğün ve nişan gibi etkinliklerin yapılmamasının salgınla mücadelede hayati önem taşıdığını kaydetti.

Konuşmasının ardından mahalle ve köy sorunları hakkında muhtarları dinleyen Vali Şahin, talepler ve çözüm önerilerine yönelik ilgili kurum yöneticilerine talimat verdi.

Toplantıdan sonra ilçede devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Şahin, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.(İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir