• DOLAR 32.333
  • EURO 35.075
  • ALTIN 2293.713
  • ...
HÜDA PAR Adıyaman ilçe teşkilatları kongrelerini tamamladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mart ayında yapılması planlanan kongreler pandemi nedeniyle ertelenince, eylül ayı içerisinde ilçe teşkilat binalarında pandemi kurallarına uyularak gerçekleştirilen kongreler sona erdi.

Tek liste hainde gerçekleştirilen kongrelerde mevcut merkez ilçe başkanı güven tazelerken Kâhta ilçe Başkanlığı'na İrfan Demiral, Samsat ilçesi Başkanlığı'na da Mehmet Dağ seçildi.

HÜDA PAR saflarında görev almanın ve hizmet yürütmenin büyük bir onur olduğunu belirten Kahta eski İlçe Başkanı Bedir Elçi, yıllarca bir onur olarak taşıdığım görevi genç bir kardeşim olan İrfan Demiral'a devretmekten mutluluk duyuyorum. Bu bir bayrak yarışıdır, ben bayrağı genel merkezimden aldığım günden bu yana elimden gelen tüm çabayı sarf ettim. Bundan sonra sadece başkanlık vasfını bırakmış olarak kardeşimle davamızı daha ileriye götürme gayreti içerisinde olacağım." dedi.

Samsat eski ilçe Başkanı Hidayet Şimşek ise HÜDA PAR saflarında kutlu bir yürüyüşün, şanlı bir tarihin misyonunu yüklenmekten gurur duydum ve duymaya devam edeceğim. Ben de hizmet noktasında kaldığım yerden Mehmet Dağ başkanımla birlikte yürümeye devam edeceğim. Bizler mevki ve makamları Hakka ve halka hizmet araçları olarak görürüz. Bundan dolayı yıllarca başkan olarak yürüttüğümüz hizmeti şimdi de HÜDA PAR'ın bir ferdi olarak yürütmeye devam edeceğim inşallah." ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR Kâhta ilçe Bakanı İrfan Demiral ve Samsat ilçe Başkanı Mehmet Dağ ise bu şanlı görevi kendilerine layık görüp ve kendilerini oylarıyla destekleyen her bir üyeye ayrı ayrı teşekkür ederek hizmeti devraldıkları yerden daha ileriye götürmek için her türlü fedakarlığı yapacaklarını belirtti.

HÜDA PAR Adıyaman il Başkanı Mustafa Yetiş HÜDA PAR'ın misyonunu ve vizyonunu en güzel şekilde temsil etme gayreti içerisinde olan eski başkanlara teşekkür ederken göreve yeni gelen ilçe başkanlarına başarılar diledi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir