• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
İstanbul’da uyuşturucu operasyonu: 118 kilo uyuşturucu ele geçirildi, 3 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 11 Eylül tarihinde Fatih ve Gaziosmanpaşa ilçelerinde uyuşturucu ve uyandı madde ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ile birlikte, 1 adet 9 mm çapında tabanca ve 15 adet 9 mm fişek ele geçirildi. Operasyon kapsamında 3 kişi de tutuklandı. Ele geçirilen uyuşturucu madde, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesinde sergilendi.

Fatih ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda; Daralı ağırlığı 20 kilo 700 gram gelen Ectasy Hap, Daralı ağırlığı 6 kilogram Kokain, Daralı ağırlığı 7 kilo 260 gram Hint Keneviri Bitki Parçaları (Skunk), Daralı ağırlığı 1 kilo 800 gram Hint Keneviri Bitki Parçaları (Skunk), 1 adet 9 mm çapında tabanca ve toplam 15 adet 9 mm çapında fişek ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Gaziosmanpaşa ilçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda ise; Daralı ağırlığı 79 kilo 160 gram Sentetik Kannabinoid, Daralı ağırlığı 3 kilo 400 gram Sentetik Kannabinoid Hammaddesi, 2 adet hassas terazi ele geçirilerek el konuldu.

Operasyon kapsamında yakalanan 3 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir