• DOLAR 32.34
  • EURO 35.127
  • ALTIN 2307.248
  • ...
Bakanlıkta görevlendirilen İl Milli Eğitim Müdüründen veda programı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı için düzenlenen veda yemeği programına, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yöneticileri ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı.

Duygu dolu anların yaşandığı veda yemeği programında bugüne kadar yapılan başarılı çalışmalar ve birlikte çalışmanın güzel örnekleri anlatıldı. Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı için, “2014 yılından beri birlikte görev yaptığımız altı yıllık zaman diliminde eğitime kattığınız değer, gösterdiğiniz içtenlik ve öngörü zenginliği için çok teşekkür ederiz, bundan sonraki yaşamınızda başarı ve huzur diliyoruz. Sizinle çalışmak bir ayrıcalıktır, yolunuz açık olsun.” diyerek duygularını dile getirdiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ise yaptığı konuşmada, “Bizler devlet memuruyuz, devletimizin bizlere sağlamış olduğu imkanlar doğrultusunda bizlere nerede ihtiyaç varsa oraya gideceğiz. Bulunduğum görevin gerektirdiği vazifeleri hakkıyla yerine getirmiş olmanın huzur ve mutluluğu ile birlikte çalıştığım siz değerleri meslektaşlarımdan ayrılmanın hüznünü bir arada yaşıyorum. Eğitim öğretim faaliyetlerinin daima daha ileriye gitmesi için emeği geçen herkese teşekkür ederim, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Program İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’ya plaket takdim edilmesiyle sona erdi.

Millî Eğitim Bakanlığında görevlendirilen Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı'nın yerine, İstanbul Sultangazi Milli Eğitim Şube Müdürü Battal Kambay atanmıştı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir