• DOLAR 32.319
  • EURO 35.11
  • ALTIN 2299.719
  • ...
Bursa'daki heyelanda otomobilinin üzerine kaya düştü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Olay, Orhaneli-Keles Karayolu 12'nci kilometresinde 05.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, istinat duvarı yapımı devam eden bölgede, heyalan meydana geldi. Heyelanda düşen kaya parçası alanda görev yapan bekçi S.S.'nin (70) içerisinde bulunduğu otomobilin üzerine düştü.

Haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, AFAD, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler, kaya parçalarının düşmesi sonucu S.S'nin hayatını kaybettiğini belirtledi.

S.S.'nin cesedi otomobilden çıkartılarak, ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Bursa Valiliğinden açıklama

Bursa Valiliğinden heyelan ile ilgili yapılan açıklamada, "15 Ağustos 2020 günü saat 05.40 sıralarında Orhaneli-Keles Karayolu 12. kilometresinde kaya parçalarının yola düşmesi sonucu heyalan meydana gelmiş olup, heyelan nedeniyle kaya parçalarının özel bir firmaya ait 2 eksavatör ve 1 adet aracın üzerine düşmesi sonucu, araç içerisinde bekçi olarak çalışan S.S isimli işçi vefat etmiştir." denildi.

Açıklamanın devamında olayın hemen ardından bölgeye 43 kişilik personel ekibinin sevk edildiği belirtilerek, meydana gelen toprak kayması temizleme çalışmaları devam etti ve yolun tek taraflı olarak trafiğe açıldığı kaydedildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir