• DOLAR 32.383
  • EURO 35.031
  • ALTIN 2325.779
  • ...
İŞKUR, Siirt'te 805 temizlik ve güvenlik elemanı alacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gerçekleştirilecek alımlarla ilgili Siirt İŞKUR İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, alım başvurularının 14-18 Eylül tarihlerinde yapılacağı belirtildi.

Açıklamada temizlik ve güvenlik elemanlarında aranacak şartlar ise, şöyle sıralandı:

İŞKUR'a kayıtlı işsiz olmak. Son bir ayda SGK'lı olmamak. Kadınlar 18 yaşını tamamlamış, 19 yaşından gün almış olmak.  Erkekler 35 yaşını tamamlamış, 36 yaşından gün almış olmak. Engelliler, eski hükümlüler, terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralananlar 18 yaşını tamamlamış, 19 yaşından gün almış olmak. Emekli ve malul aylığı almamak. Öğrenci olmamak (açık öğretim öğrencileri hariç). Toplam hane halkı gelirinin net asgari ücret tutarının bir buçuk geçmemesi. Güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması. Aynı adreste ikamet eden kişilerden kurada ismi çıkan bir veya birkaç kişiden sadece bir kişi çalışabilir. Özel güvenlik yaka kartına sahip olmak. (Yaka kartının geçerlilik süresinin güncel olması)

Yeni tip Coronavirus (Covid-19) tedbirleri kapsamında, halk sağlığını da dikkate alarak başvurular sadece https://esube.iskur.gov.tr/ ve Alo 170 Çağrı Merkezi aracılığı ile alınacağı belirtilen açıklamanın devamında, kurum birimlerinden ve hizmet noktalarından pandemi dolayısı ile başvuru kabul edilmeyeceği kaydedildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir