• DOLAR 32.598
  • EURO 34.831
  • ALTIN 2509.425
  • ...
 CHP’li Bolu Belediye  Başkanından skandal sözler! KİRLİ ZİHNİYETİN MİRASÇISI!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MERKEZİ

Seçim öncesinde Suriyelilere yönelik nefret söylemi içeren vaatlerde bulunan, seçimler geçtikten sonra da ilk işi mültecilere hizmet veren aşevini kapatan CHP’li Bolu Belediye Başkan Tanju Özcan, bu sefer kan donduran bir açıklama ile gündemde. Bolu’daki yerel basının temsilcileri ile önceki gün bir araya gelen Tanju Özcan, koronavirüs dolayısıyla yakınlarını kaybeden ailelerin acılarını tazeledi.

ÖLENLERİN ÇOK BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU BİR AYAĞI ÇUKURDA OLAN İNSANLARDI”

Gazetecilerin, “Koronavirüsten dolayı hayatını kaybeden insanların defin işlerini mezarlık işleri müdürlüğü yapıyor. Kaç kişi defnedildiğine dair bir rakam paylaşabilir misiniz?” sorusu üzerine Özcan “Son olarak bir rakam alamadım ama herhalde valiliğin mi bir açıklaması vardı? Yerel basında okudum 40 civarında diye. Yani şöyle söyleyeyim ölenlere baktığınızda, büyük bir çoğunluğu başka hastalıktan muzdarip olan, yaşı da oldukça ileri yaşta olan kişiler. Yani ölenlerin çok büyük çoğunluğu bir ayağı çukurda olan insanlardı” diye konuştu.

BELKİ ÖMRÜ BİLE BİR KAÇ GÜN EKSTRA UZATILDI”

Koronavirüsten dolayı hayatını kaybeden vatandaşlara “bir ayağı çukurda” diyerek CHP’nin ve Bolu Belediyesi’nin, virüsten dolayı vefat eden insanlara bakışını ortaya çıkaran Özcan, skandal sözlerine şöyle devam etti: “Dolayısıyle bu rakamlara bakıp çok abartmamak, panik yapmak gerekmiyor bana göre. Yani ilk vefat eden teyzemiz 86 yaşında Göynüklü bir teyzemizdi. Zaten çok doğal sebeplerden de hayatını kaybetmek üzereydi. Hatta yoğun bakımda yoğun bir tedavi uygulandı kendisine. Belki ömrü bile bir kaç gün ekstra uzatıldı bu şeyden dolayı” dedi.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir