• DOLAR 32.566
  • EURO 35.19
  • ALTIN 2330.294
  • ...
İran: Bahreyn rejimi Filistin davasını ABD seçimlerine feda etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İran Dışişleri Bakanlığı yaptığı yazılı açıklamada, Bahreyn rejiminin Filistin davasını ABD seçimlerine feda edip utanç verici bir şekilde siyonist işgal rejimine sığındığını belirtti.

Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Hiç kuşkusuz masum Filistin halkı ve dünyadaki özgürlüksever Müslümanlar, siyonist işgal rejimi ile ilişkilerin normalleşmesini asla kabul etmeyecek ve bu utanç verici eylem sonsuza kadar hafızalara kazınacaktır. Bahreyn rejimi, halkının desteğini kazanmak yerine, maalesef onlara sırtını döndü ve Filistin davasını ABD seçimlerine feda ederek utanç verici bir eylemle siyonist işgal rejimine sığındı. Bahreyn yöneticileri bundan sonra bölge ve İslam dünyasında şiddet, cinayet, savaş ve suikast eylemleri ile kan dökülmesinin kaynağı olan, her zaman güvenliği tehdit eden siyonist işgal rejiminin suç ortağı olacaktır. Elbette ki Bahreyn rejiminin bu eylemi, Filistin'in masum halkı, Müslümanlar ve dünyanın özgür milletlerinin öfke ve nefretini artıracaktır.

Açıklamada ayrıca, Bahreyn rejimi, siyonist rejimin bölgede herhangi bir güvensizlik yaratması durumunda bunun sonuçlarından sorumlu tutulacağı konusunda uyarıldı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir