• DOLAR 32.59
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2499.916
  • ...
iHANETiN BiR SINIRI OLMALI AMA
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) yöneticileri Filistin davasına ihanet etmede hiç bir sınır tanımıyor.

Neredeyse hergün yeni bir haberle ihanetler silsilesi oluşturuldu.

Son açıklama ise kültürel anlamada ihanet edileceğinin kamuoyu ile paylaşılması oldu.

BAE Kültür ve Gençlik Bakanı Nevra El-Ka'bi,  işgal rejimi ile kültürel alanlarda işbirliklerini güçlendireceklerini söyledi. 

El-Ka'bi, Suudi Arabistan'ın Ukaz gazetesine  yaptığı açıklamada kültürel alanın geniş bir sahada daha önce gerçekleştirilmemiş geniş çaplı ve kaliteli işbirliğine imkan tanıdığını, bu yolla kültürel köprülerin kurulabileceğini ve devletler ve toplumlar arasında kabiliyet alışverişinin mümkün olabileceğini söyledi. 

Kültürel iletişimden neyin kastedildiği pek bilinmiyor. Zira Müslüman Arapların yaşantı şekli ve kültürleri ile siyonist işgalcilerin kültürleri neredeyse hiçbir noktada örtüşmüyor.

İşgal rejimiyle BAE arasında imzalanacak barış anlaşmasının Ortadoğu için yeni bir ümit kapısı açacağı iddiasında bulunan BAE Kültür ve Gençlik Bakanı, ihanetlerini bir de ümit aşısı gibi pazarlamaya kalkışında garip bir çelişki ortaya çıktı. Zira işgal rejimi Trump'un ilan ettiği Yüzyılın ihanet anlaşmasından taviz verilmeyeceğini defaatle deklare ettiği halde BAE ile azgın rejim arasındaki çarpık ilişkiden nasıl bir ümit doğacak?

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir