• DOLAR 32.345
  • EURO 35.12
  • ALTIN 2307.127
  • ...
Diyarbakır'a 45 dönümlük millet bahçesi projesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkez Yenişehir ilçesinde yeni bir millet bahçesi oluşturularak kentin nefes almasını sağlayacak proje başta Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Münir Karaloğlu olmak üzere Diyarbakırlılar tarafından sevinçle karşılandı.

Yenişehir ilçesinde bulunan Sümer parkta inşaatı devam etmekte olan merkez camiine kadar uzayacak olan yeni Millet Bahçesi'ne 45 bin metrekarelik alana sahip olan Karayolları Bölge Müdürlüğü de dahil edildi.

Karaismailoğlu, "Diyarbakır'ın merkezindeki Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün de bulunduğu 45 bin metrekarelik alanı Millet Bahçesi'ne ilave etme kararı aldık. Diyarbakır halkına hediye ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Konuya ilişkin Vali Karaloğlu ise sosyal medya hesabından, "Müjde Diyarbakır! Cumhurbaşkanımız Sn, @RTErdogan’ın Diyarbakır’ımıza armağanı olan #MilletBahçesi genişliyor. Sümer Park’tan, inşaatı devam eden Merkez Camii’ne kadar (Karayolları Bölge Müd. arazisi dahil) Millet Bahçesi olacak, Diyarbakır nefes alacak" paylaşımında bulundu. (İLKHA) 











Bu haberler de ilginizi çekebilir