• DOLAR 32.542
  • EURO 34.936
  • ALTIN 2423.334
  • ...
İmam Hatiplere hakaret eden Erol Mütercimler'e tepkiler devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Mütercimler’in, milyonlarca imam hatip mezununu “sahtekarlık, sapıklık ve ahlaksızlık” ile suçlamasına tepki gösteren ÖNDER Siirt Şubesi Başkan Yardımcısı Ahmet Erdal, söz konusu ithamların kabul edilemez olduğunu belirtti.

İmam Hatipler üzerine yapılmaya çalışılan yanlışların ihanet olarak değerlendiren Erdal, “Bütün Türkiye’de olduğu gibi İmam Hatipler üzerine yapılmaya çalışılan yanlışlıkları kınadık. Bu yapılanların resmen bir ihanettir.” dedi.

Erdal, “Bundan dolayı bunu hem kınıyoruz hem de gerekli şikâyetlerimizi hazırlıyoruz ve ilgili yere şikâyet dilekçemizi vereceğiz. Erol Mütercimler adlı şahsın vasfı ne olursa olsun her herhangi bir zümreyi özellikle memleketimizde saygın, sevilen ve sayılan insanların tamamını bir şekilde töhmet altına bırakacak sözleri sarf ettiği için gerekeni yerine getirdik.” ifadelerini kullandı.

Erol Mütercimler’in yaptığı hakaretin yanında kâr kalmaması gerektiğini vurgulayan Erdal, “Bunun yapmamızın sebebi bu tür kişilerin yaptıkları yanlarına kar kalmamasın. Biz bu kişinin cezalandırılmasını istiyoruz. Çünkü bunlar affedilecek olursa bütün imamları, İmam Hatipleri, müftüleri ve vaizleri suçlu olarak topluma göstermeye çalışıyorlar.  Bizim bunu kabul etmiyoruz. Bundan dolayı onları kınıyor ve bir an önce bu yanlışın düzeltilmesi için yetkililerden istirham ediyoruz. Bu güzide toplumu hedef alan insanlara müsamaha gösterilmemesi lazım.” şeklinde konuştu. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir