• DOLAR 32.583
  • EURO 34.926
  • ALTIN 2439.024
  • ...
Sigortacılar derneği FİNSD, Mardin’de kuruldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sigorta sektöründe, sektör paydaşlarının birlikte hareket edebileceği yeni bir dernek çalışma hayatına başladı. Finansal İnovasyon ve Sigortacılar Derneği (FİNSD), yurt içinde ve yurt dışında acente ve sigorta alanında sektörünün gelişmesine katkıda bulunmayı amaç ediniyor.

Değişim ve dönüşümün hızla ilerlediği çağın gereksinimlerini yakalamak ve adapte olmak için çözümler oluşturmaya ve sigorta sektörü ve acente ağı yapısı içinde sigorta acentesinin gereksinimi ön planda tutan değişim ve dönüşümlerin öncüsü olmayı hedefleyen yapısal döngülerin hedefleyicisi amacını gütmektedir. Klasik sigorta acentesi ayağından mesleki ilkeleri ön planda tutup merkezi oluşumun ilkesel değerlere ve bu ilkelerin yaygınlaştırılması amacını güden bir yapı olarak çalışma hayatına başladı.

FİNSD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yaser Akdağ, dernekle ilgili, “Son dönemlerde arkadaşlarımızla birlikte ulusal bazda pek çok sigorta şirketi, derneği, kamu kurum ve kuruluşları ile sektörü nasıl ileri taşıyabiliriz konusunda geniş bir çerçevede oluşum ve yapıların içinde ve dışında gözlemlemeler yapma imkanımız oldu. Geldiğimiz noktada sektörümüze kapsayıcı bir dernek yapılanmasının temsil açısından mutlak gerekliliğini gördük ve tüm çalışmalarımızı daha da güçlendireceğimize inandığımız bu değerli adımı attık.  Derneğimizin önemli hedeflerinden biri de sektörün adeta lokmotifi olan, sigorta acentelerimizi yakından desteklemek ve yıllardır karşılaştığımız problemlere çözüm bulmak üzere onların değerli katılımlarıyla sonuç odaklı çalışmalar gerçekleştirecek olmanın heyecanı içerisindeyiz.” açıklamasında bulundu. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir