• DOLAR 32.585
  • EURO 34.725
  • ALTIN 2526.605
  • ...
Mardin Umut Kervanından evi yanan vatandaşa yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bir süre önce bir kafede günlük çalışan Mardinli Şehmus İ’nin evinde elektrik kontağından çıktığı düşünülen bir yangın çıkmıştı. Çıkan yangında Şehmus İ’nin beyaz eşyası hariç tüm ev eşyasını yanarak kullanılmaz hale gelmişti.

Bunu haber alan Mardin Umut Kervanı harekete geçti ve ev eşyalarıyla beraber evi de kullanılamaz hale gelen mağdur vatandaşın evini boyayarak tekrar kullanılacak hale getirdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Mardin Umut Kervanı yetkililerinden Osman Nas, “Allah’a hamd olsun ki; evi yandığından mağdur ve muhtaç duruma düşmüş Şehmus kardeşimizin evini boyamak suretiyle tekrar oturulacak duruma getirdik.” dedi.

Ev eşyası desteği sağlayan hayırseverlere de teşekkür eden Nas, şunları söyledi:

“Hemşehrimiz çıkan yangında hemen hemen tüm eşyalarını da kaybettiğinden ev eşyasına da ihtiyacı vardı. Bundan dolayı hayırseverlerimizin daha önce bize ulaştırdığı ev eşyalarını Şehmus kardeşimize teslim ederek bir nebzede olsa kardeşimizin halı,  battaniye ve giyim ihtiyacını giderdik. Bu vesileyle gerek evin boyanmasında maddi katkı sağlayan ve emek veren gerekse bize ev eşyalarını ulaştıran hayırseverlerimize gerekse Mardin Umut Kervanı dışında mağdur kardeşimize destek olan özel ve resmi kurum ve kuruluşlara da sizin aracılığınızla bir kez daha teşekkür ediyoruz. Rabbim, katkılarına karşılık kendilerine cennetler ihsan etsin inşallah.”

Evi yanarak mağdur hale gelen Şehmus İ de evini boyayıp tekrar oturulacak hale getirdiklerinden dolayı Mardin Umut Kervanı yetkililerine teşekkür etti. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir