• DOLAR 32.571
  • EURO 34.905
  • ALTIN 2437.781
  • ...
Bingöl'de Covid-19 denetimleri devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Valisi Kadir Ekinci koordinasyonunda gerçekleştirilen denetimlerde, tedbirlere uyman esnaf ve vatandaşlar uyarıldı.

Gerçekleştirilen denetimlere katılan Vali Ekinci, işletmelerde maske kullanımı, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uyulup uyulmadığını yerinde denetledi. İl genelinde pazarlar, işyerleri, marketler, toplu taşıma araçları, yollar, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar, ticari taksiler ve tüm yaşam alanlarında sıkı denetimler yapıldı.

Denetimlere ilişkin açıklamada bulunan Vali Ekinci, "Denetlemede amacımız özellikle vatandaşımızda tekrar tekrar farkındalık oluşturmaktır. Özellikle son dönemde artan vakalarla birlikte istiyoruz ki tüm vatandaşlarımız bu konuda hassasiyet göstersinler, kurallara harfiyen uysunlar. El birliğiyle 'Sağlık İçin Hepimiz için' sloganıyla bu virüsün üstesinden gelelim. Dolayısıyla her zaman söylediğimiz gibi maske, mesafe, temizlik olmak üzere, Coronavirus mücadele edebileceğimiz aslında hayatımız için basit olan ancak ne yazık ki çok fazla vatandaşımızın önem vermediği için 'bana bir şey olmaz.' bakış açısıyla bazen hafife aldığı bu uyarılarımızı biraz daha hatırlatmak, biraz daha insanların hayatından kalıcı hale getirerek virüsle mücadele etmek için bugün alandayız." diye konuştu. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir