• DOLAR 32.439
  • EURO 35.46
  • ALTIN 2324.52
  • ...
Mardin'de muhtarlar toplantısı düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Emrullah Temizkan başkanlığında, Belediye Toplantı Salonu'nda yapılan muhtarlar buluşmasına, AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, Emniyet Müdürü Ragup Durmaz ve kırsal mahalle muhtarları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Temizkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlayan muhtarlar buluşmalarına kendilerinin de devam ettiğini belirtti.

Muhtarların fikirlerine büyük önem verdiklerini kaydeden Temizkan, aylık olarak yaptıkları muhtarlar toplantısında, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerdeki sorunları ve ihtiyaçları konuştuklarını ifade etti.

Muhtarlara büyük önem verdiklerini belirten AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, "Sayın Cumhurbaşkanımızın muhtarlarımıza verdiği önemi hepimiz biliyoruz. Muhtarlar bizim için çok önemlidir. Bu ayki Nusaybin’de yapılan muhtarlar toplantısında kaymakamımı ve belediye başkan vekilimiz ile birlikte katılarak mahallelerimizdeki sorunları, ihtiyaçları dinlemek istedik." dedi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir