• DOLAR 32.376
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.22
  • ...
Uyuşturucu bağımlısı genç ölü bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Mersin merkezde yaşayan ve en az 15 gündür kayıp olduğu ve uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen 25 yaşındaki Bilal Kurt, evinin karşısındaki harabe evde ölü olarak bulundu.

 

Edinilen bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesine bağlı Yeni Mahalle 5331 sokaktaki kullanılmayan, terk edilmiş eski bir eve giren mahallenin gençleri, evin içinde bir erkek cesedi ile karşılaştı. Vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen polis ekipleri, ceset üzerinde yaptığı ilk incelemede, şahsın uzun süre önce ölmüş olduğunu ve baş kısmının çürümeye yüz tuttuğunu belirledi. Polis, cesedin yanında yaptığı araştırmada, eroin enjekte etmede kullanılan bir adet şırınga buldu. Cumhuriyet Savcısı`nın incelemesinde ise, bulunan cesedin aynı mahallede oturan 25 yaşındaki Bilal Kurt`a ait olduğu belirlendi. Yaklaşık 15 gündür kayıp olduğu bildirilen Kurt`un, uyuşturucu bağımlısı olduğundan tedavi gördüğü öğrenildi.

 

Olay yerindeki incelemenin ardından Bilal Kurt`un cesedi otopsisi için hastane morguna kaldırıldı.

 

Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, gencin babasının, bulunan cesedin kendi oğlu olduğunu bilmediği halde, \"Milyonlarca param bu uyuşturucu satıcılarına gitti. Evimi yaktılar ve sonunda canımı da aldılar\" diyerek ağladığı görüldü. (Osman Öksüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir