• DOLAR 32.569
  • EURO 34.925
  • ALTIN 2431.86
  • ...
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı: Özgentürk’ü müfteri ilan ediyoruz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sözde gazeteci hakkında Batman Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğu belirtilen açıklamada, “Bilindiği üzere Cumhuriyet gazetesi kurulduğu günden bu yana namus mefhumundan uzak yayın politikasıyla, şeref ve haysiyetten uzak fikirleriyle ilimizi hedef almış, kızlarımızı ve ailelerimizi derinden yaralamıştır. Ülkemizde ciddi yankı uyandıran, toplumun vicdanını derinden yaralayan Musa Orhan olayı ile alakalı olarak yazı yazan Işıl Özgentürk, yazısında sözde Batman'ı çok iyi tanıyan bir öğretmen arkadaşının ifadelerine yer vererek, Batmanlı kızlar için gerçeği yansıtmayan, hayal ürünü olan benzetmelerde bulunarak haddini fütursuzca aşmıştır.” denildi.

Kızların şerefine dil uzatmanın gazetecilik olmadığı vurgulanan açıklamada, “Batman'da kız çocuklarına değer verilmediği, kızların okutulmadığı gibi bir takım iddiaları bir tanıdığından duyduğunu belirten ve bu safsataları gazetede yazan ve bu suretle gazetecilik yaptığını düşünen bu sözde gazeteciyi şiddetle kınıyoruz. Bilindiği üzere bir şehrin tamamını zan altında bırakarak yazı yazmak gazetecilik değildir. Bu suretle sözde gazetecilik yaptığını düşünen, hayasızca ithamlarda bulunan Özgentürk’ü müfteri ilan ediyoruz. Belirtmek gerekir ki Batmanlı kızlarımız okur ve onların en büyük destekçileri her daim ebeveynleri olmuştur. Kızlarımız için evlilik bir kaçış değil bir peygamber sünnetidir.” ifadelerine yer verildi.

Şehrin insanlarına atılan iftiraların kesinlikle kabul edilemez olduğu belirtilen açıklamanın devamında şu ifadeler kullanıldı: “Yapılan bu seviyesizliğin karşılığını hukuk nezdinde ödeyecek olan bu mankurtlar, rezilliğin dibine inerek nefret, halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçlarını işlemiş ve ırkçılık çukurunda boğulmuşlardır. Ömrü boyunca memleketimizi görmemiş bunun üstüne iftiralar atarak memleketimizin imajını kötü göstermeye çalışan sözde gazeteci hakkında Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı adına Batman Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduk ve adaletin tecellisi için konunun her açıdan sonuna kadar takipçisi olacağız.”(İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir