• DOLAR 32.371
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2325.427
  • ...
Malatya Valisi Baruş: “Hiç kimse vatandaşlarımızın sağlığını tehlikeye atamaz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Vali Aydın Baruş, Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir Duran ve İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ile birlikte toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve Coronavirus salgınının yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla alınan tedbirlerin ve kararların uygulamalarını denetledi.

İl merkezinde yer alan işyerlerini, kahvehaneleri, çay ocakları ve Kanalboyu Şehit Hamit Fendoğlu Caddesinde bulunan kafeteryaları denetleyen Vali Baruş, yapmış olduğu denetimlerde özellikle sosyal mesafeye uyulup uyulmadığını, bu konuda alınan kural ve kaidelere riayet edilip edilmediğini kontrol etti.

Denetimlerin her gün devam edeceğini söyleyen Vali Baruş, “Hiç kimsenin vatandaşlarımızın sağlığını tehlikeye atma hakkı yoktur. Kurallara uymayıp halkın sağlığını tehlikeye atanlar hakkında gerekli uyarılarda bulunarak sorumsuzca davrananlar kişi ve iş yerlerinin ihlallere devam etmesi halinde gerekli yaptırımların uygulanması hakkında görevlilere talimat verdim” dedi. (İLKHA)






Bu haberler de ilginizi çekebilir