• DOLAR 32.587
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2491.19
  • ...
Faizsiz Araba Alma Fırsatı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Günümüzde özellikle metropollerde ulaşım, günlük hayatın en önemli zorluklarından biri. Özellikle çocuklu ailelerin toplu taşıma ile bir yerden bir yere ulaşması eziyete dönüşebilmektedir. Kalabalık toplu taşıma araçları arasında aktarma yapmaktan bıkan insanlar için araba, temel yaşam ihtiyaçları arasında yerini aldı. Artık, ekonomik yetkinliğe ulaşan her birey için bir ev bir de araba alabilmek en nihai hedefler arasında. Ancak, otomobil fiyatlarındaki büyük artışıa ötv ve kdv de eklenince araba almak oldukça zorlaştı. Geçtiğimiz yılda hızla artan banka faizleri de banka kredisi ile araba alımını neredeyse imkansız hale getirdi. Öyle ki banka kredisi ile alınan bir arabanın borcu, faizi ile neredeyse iki araba fiyatına eş değer hale geldi.

Faizsiz Araba Kampanyaları

Banka faizlerindeki büyük artış ile faizsiz araba kampanyaları popülarite kazandı. Sıfır faiz ile araba satın almak isteyen vatandaşlar, senetle araba alma gibi seçenekleri değerlendiriyor. Peki faizsiz araba kampanyaları nelerdir? Faizsiz ekonomik sistemler, araba alımında da vatandaşlara cazip fırsatlar sunmaktadır. Son yıllarda konut alımında binlerce vatandaşın faydalandığı bu sistemler, araba fiyatlarının da konut fiyatlarına yaklaşması ile araba alım satımında da sıklıkla kullanılmaya başlandı. Faizsiz sistemlerde bir araya gelen bir grup insan belirli aralıklarla ortaya bir para koyar ve bu para belirli bir seviyeye ulaştığında belirlenen sıra ile gruptaki üyelerin ihtiyaçları için kullanılır. Araba alımında da aynı şekilde sıra ile gruptaki üyelere istedikleri araba alınır. Böylece bankalara büyük faizler ödemeden araba sahibi olunabilir.

Peşinatsız Araba Satın Alma

Elinizde herhangi bir birikim olmadan, taksitle ödeyerek de araba sahibi olmak mümkün. Peşinatsız araba satın alımı son yıllarda oldukça yaygındır. Ancak senet ile yapılan alışverişlerde peşinat düştüğünde ödenecek toplan tutar arttığından banka faizine eş değer bir miktar ödenebilmektedir. Sene ile araba alırken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle senet ile alışveriş konusunda tecrübeniz yoksa bu konuda bilgisi olan biri ile hareket etmenizde fayda vardır. Belirlenen peşinat ve vade sayısı ile ödemeyi yaparken her ödeme sonrası karşı taraftaki senet alınarak imha edilmelidir.

https://www.faizsizkonut.com/

https://www.faizsizkonut.com/faizsiz-araba-alma-firsati-yakalayin/

https://www.faizsizkonut.com/faizsiz-taksitle-araba-almak-mi-istiyorsunuz/

Bu haberler de ilginizi çekebilir