• DOLAR 32.598
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2496.897
  • ...
HÜDA PAR Batman Kadın Kolları Başkanlığından Cumhuriyet gazetesi yazarına sert tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Sözde yazar Özgentürk'e bir tepki de HÜDA PAR Batman Kadın Kolları Başkanlığından geldi.

HÜDA PAR Batman Kadın Kolları Başkanı Şükran Özdemir yaptığı basın açıklamasında, Cumhuriyet gazetesi sözde yazarlarından Işıl Özgentürk’ün Batmanlı kızlar hakkında kaleme aldığı çirkin ve ahlaksız yazıya sert bir dille tepki gösterdi.

Sözde yazarın köşe yazısında Batman halkının aile yapısını hedef aldığına dikkat çeken Özdemir, “Batman halkının sağlam aile yapısını hedef alıp kendisine benzetmeye çalışan Cumhuriyet gazetesi yazarı Işıl Özgentürk, kızlarımız hakkında mesnetsiz şeyler yazmış iftiralarda bulunmuştur. Haya ve iffetten nasiplenmemiş, kalbindeki çirkefliğin yüzüne de yansıdığı bu bayan Batman ve bölge halkının örf, gelenek ve dindarlığından bihaberdir. Bahsettiği olumsuzlukların en az yaşandığı il belki Batman'dır. Batman halkının iffetle örülmüş aile yapısı kadınıyla erkeğiyle huzur yuvalarıdır.” dedi.

“Biz var oldukça bu şerirlerin önüne dikilip kızlarımıza ve aile yapımıza kalkan olacağız”

Yazarı ve yazının yayınlandığı gazeteyi kınadıklarını ifade eden Özdemir, “Cumhuriyet gazetesi ve yazarlarının aslında temennisi olan bu çirkeflikler elhamdülillah Batman kadını ve aile yapısına istedikleri ölçüde sirayet etmemiştir. Biz var oldukça da bu şerirlerin önüne dikilip kızlarımıza ve aile yapımıza kalkan olacağız Allah’ın izniyle. Güya sosyal medya hesabından Batman halkından özür dilemiş ancak özür dilerken bile Batmanlı bayanlara hakaretlerini sıralamış. Dolaysıyla özrü kabahatinden büyük. Bu meymenetsiz kadını ve gazetesini kınıyor, Batman halkının bu iftiralardan beri olduğunun altını çiziyorum.” diye konuştu.(İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir