• DOLAR 32.528
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2422.931
  • ...
Erzurum Umut Kervanından cilt kanseri Salih'e yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Erzurum’un Aziziye ilçesine bağlı Aşağı Yenice köyünde ikamet eden İğneci ailesinin 8 yaşındaki çocukları Salih İğneci, 6 yıldır yüzündeki cilt kanseri nedeniyle büyük mağduriyet yaşıyor.

İğneci ailesinin yaşadığı dramın sosyal medyada gündem olmasının ardından bazı hayırseverler Umut Kervanı yetkilileriyle irtibata geçerek yardım sözü verdi.

Elazığ Umut Kervanından bir heyet İğneci ailesini ziyaret ederek ailenin hem mobilya, çocuk odası benzeri ihtiyaçlarını karşıladı hem de hayırsever bir kişinin küçük Salih'in sağlık masraflarını karşılayacağını söyledi.

Elazığ Umut Kervanı yetkililerinden Murat Demir, ziyarette yaptığı açıklamada, mağdur ailenin durumunda sosyal medyada haberdar olduklarını söyledi.

Bu duruma duyarsız kalmadıklarını ve ailenin yerini tespit ettiklerini söyleyen Demir, "Salih, 2 yaşından beri cilt kanseri hastası. Defalarca Ankara'ya tedaviye gitmiş. Doktorların yazdığı bir ilacın kendisine iyi geleceği belirtilmiş. İlacı kullanıp yaralar iyileştikten sonra kardeşimize yüz nakli yapılacak inşallah."

Demir, "Hayırsever Rıdvan Taştimur, Adana'daki Umut Kervanı aracılığıyla bizimle iletişime geçti ve Salih'in sağlık masraflarını karşılayacağını söyledi. Rıdvan beye teşekkür ediyoruz. Allah kendisinden razı olsun." ifadelerini kullandı.

Demir, daha fazla muhtaç aileyi ulaşmak için hayırseverlerden yardımlarını eksik etmemelerini istedi.

Baba İdris İğneci ise büyük bir sevinç içerisinde olduğunu belirterek hayırsever Rıdvan Taştimur ile Umut Kervanı yetkililerine teşekkür etti. (İLKHA)

 

 

 





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir