• DOLAR 32.333
  • EURO 35.071
  • ALTIN 2298.626
  • ...
İstanbul'da tramvay halk otobüsüne çarptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul'da, Ömer Karaman'ın kullandığı Bağcılar-Kabataş seferini yapan tramvay, Fındıklı Kavşağı'nda dönüş yapmakta olan Süleyman Obalı'nın kullandığı 34 HK 3374 plakalı halk otobüsüne çarptı.

Otobüs çarpmanın etkisiyle yaklaşık 5 metre sürüklenerek refüje çıktı.

2 YARALI
Kaza sonrası olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, otobüste bulunan 22 yaşındaki Eyüp Sabri Sincan ve babası 49 yaşındaki Yusuf Sincan hafif şekilde yaralandı.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırarak tedavi altına aldı.

Öte yandan, Metro İstanbul'dan yapılan duyuruda ise "T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattında geçici bir süre için seferlerimiz Bağcılar-Karaköy istasyonları arasında yapılmaktadır" denildi.

"TAM GAZ, FRENSİZ GELDİ"
Kaza anını anlatan otobüs şoförü Süleyman Obalı, "Fındıklı kapalı olduğundan bize buradan veriyorlar. Birinci tramvay geçti ben kırmızı ışıkta bekliyorum. İkinci tramvay geçti, yeşil yandı. Yolcunun da beyanı, yeşil yandıktan sonra ben geçtim. Tramvay yakın bile değildi bana, tam gaz hiç frensiz geldi, ortadan vurdu. Mecburuz buradan geçmeye, biz yeşili bekliyoruz" diye konuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir