• DOLAR 32.553
  • EURO 34.93
  • ALTIN 2436.963
  • ...
Gaziantep’te 32 derslikli okul için protokol imzalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şahinbey ilçesinin Binevler Mahallesi’ne yapılacak 32 derslikli Binevler Anadolu Lisesi için Gaziantep Valiliği ve hayırsever Özgüçlü ailesi arasında protokol imzalandı.

Gaziantep Valiliğinde düzenlenen protokol imza töreninde konuşan Vali Davut Gül, “100. yılda 100 okul” hedefiyle çıkılan yolda Gaziantep’in kadirşinas hayırseverlerine güvendiklerini belirtti.

Hayırsever Özgüçlü ailesine teşekkür eden Gül, “Kampanya kapsamında her hafta protokoller yapıyoruz. Bugün de Musa beyle beraber 32 derslikli bir okulun protokolünü imzalıyoruz, teşekkür ediyoruz. Hayır hasenat noktasında üzerine düşeni fazlasıyla yapıyorlar. ‘100. yılda 100 hayırsever’ kampanyamıza da bu noktada destek verdiler. İnşallah sonraki nesillerde bugün gösterilen bu hayırseverliği devam ettirirler.” dedi.

Vali Yardımcısı Rızvan Eroğlu, Gaziantep’in eğitim ve öğretim anlamında altyapısal ihtiyacının devam ettiğini ifade ederek, buna bir nebze olsun soluk aldırdıkları için Özgüçlü ailesine şükranlarını sundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe de Gaziantep’in eğitimine önemli bir katkı sunan Özgüçlü ailesine teşekkür etti.

Hayırsever Musa Özgüçlü ve Alpaslan Özgüçlü ise, okul yapılmasına vesile olan Vali Gül’e teşekkür ederek, “100. yılda 100 hayırsever” kampanyasına destek olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Konuşmaların ardından protokol imzalanarak hayırlı olması temennisinde bulunuldu. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir