• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Viranşehir'de "Pandemi ile Mücadele Merkezi" Kuruldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İlçe Kaymakamlığı bünyesinde kurulan "Pandemi ile Mücadele Merkez"i ile pandemiyle mücadele saha koordinatörleri üzerinden yürütülecek.

Kurulan Mücadele Merkezi'nde; İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğünden birer personel kurumu temsilen Saha Koordinatörü olarak görev alacak.

İlçe Kaymakamı Ömer Dereci Başkanlığında yapılan toplantıya, kamu kurum müdürleri ve bu kurumları bundan sonra Pandemi ile Mücadele Merkezi'nde temsil edecek olan saha koordinatörleri katıldı.

Kaymakam Ömer Dereci toplantıda; "Pandemi ile Mücadele kapsamında bugüne kadar kurum müdürlerimizle yaptığımız mücadelede kurumlarımızın iş ve işlemlerinin aksamasına sebebiyet verdiğini ve bundan dolayı da yapılması gerekenlerin zamanında yapılamadığını gördük. Bu tür aksaklıkları minimize etmek adına bundan sonraki süreçte kurum müdürlerimizden ziyade müdürlerimizin görevlendireceği 'Saha Koordinatörleri' ile pandemi ile mücadeleye devam edeceğiz. Ayrıca Pandemi ile Mücadele Merkezi bünyesinde bir de 'Takip Kurulu' oluşturacağız" dedi.

Dereci, "Pandemi ile Mücadele Merkezi bünyesinde kurulacak olan Takip Kurulu görevlileri bakanlıklardan gelen genelge, talimat ve Salgınla Mücadele Yönetimi ve Çalışma Rehberinin takibatını yapmak ve İlçe Hıfzıssıhha Kurulunca alınan kararların takibatı yapmak olarak belirlendi. Takip Kurulu, alınan kararları doğrudan Saha Koordinatörlerine ileterek uygulanması sağlanacak." dedi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir