• DOLAR 32.487
  • EURO 34.96
  • ALTIN 2431.709
  • ...
Birevim Nedir? Birevim İçin Şikâyet Var Mı?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Birevim, “ Birlikte Tasarruf Finansı “ isimli yenilikçi bir iş modelinin oluşturulmasıyla, ev almak, araba almak ve benzeri ihtiyaçların karşılanabilmesi finans çözümleri sunan bir sistemdir. Kredi ve benzeri borçlanma yöntemlerinin kullanılması yoluyla faizle ev ve araba satın alımının oluşturduğu faiz yükü, alınan ürünün değerinin de düşmesi gibi bir sonuca neden oluyor. Tam tersi olarak şişen emlak ve araba fiyatları sorunuyla da karşılaşılabiliyor. Dahası faizle alınmış bir ev ve araba geleneksel bakış açımızla birlikte, inançlarımıza da ters düşüyor. Bu kapsamda yeni bir iş modeli olarak geliştirilen bu sistem, aslında farklı alternatifleri bulunan köklü şirketlere sahip bir alandır. Bu alanda uzun yıllardır üst düzey yönetici olarak hizmet veren ve sistemin eksiklikleriyle birlikte daha verimli çalışabilmesi için gerekenleri fark eden Murat Çiftçi’ nin liderliğinde kurulmuştur. Diğer benzer finansal çözüm sistemlerine göre, daha avantajlı ve daha az maliyet oluşturan yeniliklere sahip.

Birevim ile Ev Satın Almak

Birevim nedir? Sorusuyla sıklıkla karşılanmasının nedeni, son zamanlarda giderek daha yoğun ilgi görmesi olarak da düşünebiliriz. Bu iş modeli, tasarrufları her sosyo ekonomik grubun kendi olanakları çerçevesinde yapabileceği şekilde yapmasını teşvik eden bir sisteme sahip. Bu özel iş modeli, herkesin yapabildiği kadar tasarruf yapması ve aylık olarak bu ödemelerden oluşan fonun, birlikte değerlendirilmesi sayesinde, istediğiniz şehir ve bölgede ev satın alabilmenizi sağlıyor.

İsteyen herkesin aylık ödeme miktarlarını kendisin belirlediği bu sistem, aynı zamanda buna rağmen kura sistemiyle evinizi ya da arabanızı önceden teslim alabilmeniz sağlayan bir özelliğe de sahip. Her sistemde ev ve arabanızı teslim alabileceğiniz bir en çok teslim süresi bulunuyor. Dolayısıyla en geç evinizi ya da arabanızı ne zaman alabileceğiniz önceden bilerek kendi belirlediğiniz miktarlarda ödemeler gerçekleştirebiliyorsunuz.

Birevimle İlgili Şikayet Varmı?

Çok geniş kitleler tarafından ve giderek artan bir şekilde ilgi gören bu tasarruf yönetimi sistemi hakkında şikayet tarzında yorumlar bulunmuyor. Yaşanan bazı uyuşmazlıklar nedeniyle açılan yorumlar varsa da, bu konular genellikle iki tarafın da memnuniyetiyle sonuçlanmış şekilde çözümlenmiş.

https://www.evhayalim.com/

https://www.evhayalim.com/birevim-nedir-birevim-icin-sikayet-var-mi/

Bu haberler de ilginizi çekebilir