• DOLAR 32.572
  • EURO 34.938
  • ALTIN 2427.423
  • ...
Birarabam Nedir? Şikâyet Var Mı?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye’de son yıllarda peşinatsız, kredisiz ve faizsiz araba satın alabilmek mümkün hale geldi. Birikimi bulunmayan, kredi çekemeyen veya çekmek istemeyenlerinde taksitle araba sahibi olabilmesini sağlayan tasarruf firmaları bulunuyor. Bu tasarruf firmaları arasında Birarabam geniş üye kitlesi ve kurumsal yapısıyla en güvenilir tasarruf firması konumunda kendisine yer buluyor. Türkiye’deki orta ve dar gelirli grupta bulunan kişilerinde araba sahibi olabilmelerine yardımcı olmaktadır. Araba almanın en pratik ve en gelişmiş yöntemi olarak sunulan Birabaram’la birlikte artık araba sahibi olabilmek herkes için gerçeğe dönüşen bir hayal oluyor. Sunduğu avantajları nedeniyle de Birarabam nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor.

Birarabam Nedir?

Peşinatsız ve faizsiz şekilde aylık taksitlerle araba sahibi olmak isteyenlerin merak ettikleri Birarabam nedir sorusuna en genel yanıt bir tasarruf firması olduğu şeklinde verilir. Birarabam, kendisine ait bir sisteme sahiptir. Bu sistemde herkes 80 aylık taksitlere sahip olan borçlardan bile kısa süre içerisinde kurtulabilmeyi sağlıyor. Kullanıcıların isteğine göre peşinatsız bir şekilde son derece uygun ödeme koşullarında araba sahibi olabilme şansı veriliyor. Birarabam sisteminde tüm üyeler aylık belirlenen miktarlarda taksit ödemeleri gerçekleştiriliyor. Her ay biriken mevduat ile bir üyenin kriterlere göre belirlenmiş arabaya sahip olabilmeleri sağlanmaktadır. Bunun için kura usulünde bir sisteme sahip olan Birabam firması, oldukça yoğun şekilde talep görmektedir.

Birarabam Şikâyet Var Mı?

Birarabam nedir ve nasıl katılım gerçekleştirilir için öncelikle sisteminin işleyişi hakkında bilgi sahibi olunmalıdır. Tasarruf firması tarafından belirlenen koşulları sağlayan tüm Birarabam üyeleri sıra belirleme kurasına katılım gerçekleştirebilme hakkına sahip oluyor. 6 ayda bir gerçekleştirilen bu kuralarda katılımcılar arasında 6 talihli belirleniyor. Kurada çıkan talihliler 6 aylık periyotta kendi sıraları geldiğinde arabaya sahip olabilmektedir. Bir sonraki 6 aylık periyot için tekrar kura çekilişi gerçekleştirilmektedir. Bu şekilde sisteme katılım gerçekleştiren ve şartları tam olarak sağlayan her bir üyenin en kısa periyot içerisinde araba sahibi olabilmesi sağlanıyor. Çok düşük aylık taksit tutarlarıyla her gelir grubundan kişinin araba sahibi olmasına yardımcı oluyor.

https://www.arabahayalim.com/

https://www.arabahayalim.com/birarabam-nedir-sikayet-var-mi/

Bu haberler de ilginizi çekebilir