• DOLAR 32.328
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2282.344
  • ...
Bağlar Belediyesi taziye evlerini modern görüntüye kavuşturdu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatı ile kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşların temel ihtiyaçlarının giderilmesi ve sorunlarının çözümü için başlatılan hizmet çalışmaları devam ediyor.

Yerleşim yerlerini ziyareti sırasında vatandaşların taziye evlerinin yenilenmesi taleplerini ilettiği Beyoğlu, belediyenin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne talimat vererek taziye evlerinin modern hale getirilmesini istedi.

Başlatılan hummalı çalışma sonucu Karacadağ bölgesinde bulunan Çiçekliyurt Mahallesi ile Batı Çanakçı Mahallesi’ne bağlı Yemişalan Mezrasında bulunan taziye evlerinin modernizasyonu Bağlar Belediyesi tarafından yapılarak güzel bir görüntüye kavuşturuldu.

Batı Çanakçı Mahalle Muhtarı Necat Başaran ve Çiçekliyurt Mahalle Muhtarı Mehmet Akpirinç, yapılan hizmetten memnun kaldıklarını ifade ederek Beyoğlu’na teşekkür etti.

Beyoğlu ise, bugüne kadar ihmal edilen kırsal yerleşim yerlerinin sorunlarını çözmek için çaba harcadıklarını belirterek birçok mahalle ve mezradaki okulların, taziye evleri ve ibadet yerlerinin bakım ve onarımını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Beyoğlu, “Vatandaşlarımızın talebi üzerine taziye evlerimizin ihtiyaçlarını karşılayarak kullanışlı hale getirdik. İmkanlarımız dahilinde ilçemizin her karışına hizmet götürmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir