• DOLAR 32.359
  • EURO 35.067
  • ALTIN 2291.653
  • ...
Doğalgaz keşfi Zonguldak'ta ev ilanlarını değiştirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Karadeniz açıklarında 320 milyar metreküp doğalgaz rezervi keşfedildiğini açıklamasının ardından rezerve en yakın kent olan Zonguldak'ta ev ilanları da değişti.

Cemil Özgür adlı bir vatandaş internet sitesine koyduğu ev ilanının açıklamasına, 'Tuna-1 doğalgaz kuyusu manzaralı yabancıya satışa engel yok 4+1' yazdı.

Evine 740 bin lira değer biçen Cemil Özgür, ilgi çekmek adına arkadaşının tavsiyesi üzerine böyle yazdığını ve 'Gemiyi görüyor mu?' diye mesaj atanlar olduğunu söyledi. Özgür, ilana ilginin arttığını ifade etti.

"Yatırımcıları Zonguldak'a bekliyoruz"

Zonguldak Emlakçılar Derneği Başkanı Sercan Günarslan, Karadeniz açıklarında bulunan doğalgaz rezervine en yakın il olan Zonguldak'ta ilginin biranda arttığını belirterek, "Kömür madenciliğiyle anılan kentimizde doğalgazın da bulunmuş olması şehrimiz ve bizim açısından gurur verici bir durum. Tanınırlık ve bilinirlik anlamında da çekim merkezi olarak Zonguldak'ımıza çok şey katacaktır. Konut piyasasıyla ilgili ne gibi değişimler olabilir derseniz yakın zamanda çok değişiklik olabileceğini ben düşünmüyorum. Sadece Zonguldak bir çekim ve cazibe noktası olabilir. Şimdiden bütün yatırımcıları Zonguldak'a gayrimenkul yatırımları yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir