• DOLAR 32.377
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2325.628
  • ...
Esnaftan Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu'na hizmet teşekkürü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdüren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Koşuyolu bölgesinde güzel bir sürprizle karşılaştı. Çevre esnafı ve vatandaşlar, belediye tarafından yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Beyoğlu’na teşekkür etti.

Koşuyolu bölgesi ve Sunay Caddesi’nde bir süre esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve talepleri hakkında belediyenin ilgili birimlerine talimatlar veren Beyoğlu, 20 yıl aradan sonra yapılan çalışma ile esnafın ağırlıkta yaşadığı bölgenin güzelleşmesinden dolayı kendisine teşekkür eden vatandaşların tutumu nedeniyle moral depoladı.

Ziyaret sırasında caddede karşılaştığı vatandaşlara ve selamlaştığı iş yerlerinde esnaflara Yeni Tip Coronavirus tedbirlerine uymaları için uyarılarda bulunmayı ihmal etmeyen Beyoğlu, esnafa yönelik mini bir fiyat denetimi de gerçekleştirdi.

Vatandaşların yapılan hizmetleri beğenmesinin moral ve motivasyonlarını artırdığını belirten Beyoğlu, "Belediyeler, vatandaşların hizmeti en kolay yoldan alabileceği yerlerdir. Bu makamlar mazeret üretme yerleri olmayıp pratik yollarla çözüm üretme yerleridir. Hemşerilerimizi yapılan hizmetlerden dolayı mutlu ve memnun görünce daha çok çalışmaya odaklanıyoruz. Halkımıza daha çok ulaşacağız, daha çok çözüm üretip milletimizi mutlu edeceğiz. Hizmet, sosyal ve gönül belediyeciliğinden asla taviz vermeyeceğiz." diye konuştu. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir