• DOLAR 32.509
  • EURO 34.981
  • ALTIN 2433.84
  • ...
`Sulak Alan Üstün Başarı Ödülü` Van`a
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van Valisi Münir Karaloğlu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen yönetim kategorisinde `Sulak Alan Üstün Başarı Ödülü`ne layık görüldü.

 

Daha önce Cumhurbaşkanı Abdullah Gül`ün eşi Hayrünnisa Gül`ün himayelerindeki `Eğitim Her Engeli Aşar` projesi ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın eşi Emine Erdoğan`ın himayelerinde başlatılan `Ana-Kız Okuldayız` kampanyası projelerinde ödüle layık görülen Vali Karaloğlu; bu kez de, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından bu yıl ilki düzenlenen ``Sulak Alan Üstün Başarı` yönetim kategorisi ödülüne layık görüldü.

 

Valiler toplantısına katılmak üzere Ankara`da bulunan Vali Münir Karaloğlu`nun ödülünü, Yardımcısı Mehmet Yüzer aldı. İstanbul`a giden Vali Yardımcısı Yüzer, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından, `Dünya Sulak Alanları Günü` kapsamında, Sulak Alanların Biyolojik Çeşitliliği Sempozyumu ve Sulak Alanı töreninde, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu`nun elinden, ödülü aldı. Bu yıl ilk kez düzenlenen Sulak Alan Ödülleri kapsamında ayrıca Bilim ve Araştırma kategorisinde üstün başarı ödülü Prof. Dr. İlhami Kiziroğlu`na, teşvik ödülü Doç. Dr. Çağan Hakkı Şekercioğlu`na, Eğitim ve Tanıtım kategorisinde üstün başarı ödülü Prof. Dr. Ahmet Altındağ, teşvik ödülü ise Ahmet Sönmez Yanardağ`a verildi. (Fırat Arslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir