• DOLAR 32.573
  • EURO 35.009
  • ALTIN 2432.524
  • ...
İstanbul'un sorunları böyle mi çözülür?  OTOGARA HEYKEL!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DOĞRUHABER

Trafik, ulaşım ve altyapı sorunlarıyla uğraşan İstanbullular belediyeden hizmet beklerken CHP’li Büyükşehir Belediyesi bakımsızlığa terk edilen 15 Temmuz Şehitler Otogarı’na heykel dikti. CHP’nin millete hizmetten uzak zihniyeti vatandaşların tepkisini çekti.

HEYKEL İÇİN AÇILIŞ TÖRENİ

Göreve geldiği ilk günlerde şehrin birçok yerindeki Mustafa Kemal heykellerini yıkayan ve bunu hizmet olarak millete sunan CHP’li Büyükşehir Belediyesi bu kez de İstanbul Otogarı’na heykel dikti. CHP’lilerin kullandığı ‘Büyükşehir Çalışıyor’ adlı sosyal medya hesaplarından heykel fotoğrafları kullanılarak ‘hizmet’ yapıldığı paylaşımları yapıldı. Paylaşılan görsellerde ‘hizmet’ olarak dikilen heykel için açılış yapıldığı da görüldü. Paylaşımlara İstanbullar tepki gösterdi.

‘15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ’ TABELASI DEĞİŞTİRİLDİ

Ayrıca paylaşılan görsellerde İstanbul 15 Temmuz Şehitler Otogarı olan otogarın ismini "Büyük İstanbul Otogarı" olarak değiştirdi. Yapılan değişiklikle otogardaki 15 Temmuz ismi çıkarıldı.

İSTANBULLULAR HEYKEL DEĞİL HİZMET BEKLİYOR

Öte yandan İstanbulluların özellikle pandemi sürecinde ulaşımda yaşadığı sıkıntılar ise belediye tarafından görmezden geliniyor. Sabah işlerine gitmek isteyenler sefer sayılarının azlığından ve sosyal mesafenin sağlanmadığından şikayet ediyor. Ayrıca yağışlı günlerde yolların göle döndüğünü ifade eden vatandaşlar altyapı sorununa köklü çözümler geliştirilmesini istiyor. Öte yandan İstanbulluların trafik çilesi de devam ediyor. Belediyenin hizmet etmekten uzak zihniyeti vatandaşı zor durumda bırakıyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir