• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
HÜDA PAR Mazıdağı İlçe Teşkilatı 3'üncü Olağan Kongresini gerçekleştirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Mazıdağı ilçe binasında yapılan kongreye HÜDA PAR Mardin İl Başkanı İsmail Çevik, Mazıdağı İlçe Başkanı Abdulaziz Tuna, yönetim kurulu üyeleri, delegeler ve partililer katıldı. Yapılan seçimde mevcut Başkan Abdulaziz Tuna güven tazeledi.

HÜDA PAR Mardin İl Başkanı İsmail Çevik kongrede şöyle konuştu:

Mazıdağı İlçe kongremizin ilimize, ilçemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini Rabbimizden niyaz ediyorum. İslam'ı referans alan partimiz, bizim için amaç değil Hakk'a ve halka hizmet etmekte sadece bir araçtır. Parti olarak bizler; siyasete İslami bir renk katma ve adaleti yeniden tesis etme düsturuyla yola çıktık. Yeni yönetim kurulu üyelerimize şunları söylemek istiyorum; bu görev size çok ağır bir yük yükledi. Üye kardeşlerimi, ihlâs ve fedakârlıkla ellerinden gelenin en iyisini yapmaya davet ediyorum. Eğer bizler ihlâs ile amel edersek, Allah bize yardım edecektir. Eğer bizler Allah'ın davasına yardımcı olursak Allah da bizlere yardımcı olacaktır. Bundan daha büyük bir şeref ve izzet yoktur. Bugüne kadar emeği geçen tüm kardeşlerime de teşekkür ediyorum.

Mazıdağı İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Tuna ise, HÜDA PAR olarak sesi kısık olan mazlumların sesi olacaklarını ve tüm vatandaşların dertleriyle dertleneceklerini belirtti.

Tuna, "Partimizin kuruluşundan bugüne bütün mazlum coğrafyaların, yalın ayaklıların, sesi kısık çıkanların sesi oldu. Gücümüz nispetinde olmaya da devam edeceğiz inşallah. Halkımızın sorunlarının çözümü noktasında şimdiye kadar gösterdiğimiz hassasiyeti bundan sonra da dillendirip takipçisi olacağız. Önce insan, öncelik adalet, şiarıyla yola çıkan bir parti olarak bütün vatandaşlarımızı kucaklamaya, dertleri ile dertlenmeye, hiçbir kişisel veya parti menfaatini beklemeksizin Allah rızası için içten ve samimiyetle devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 3'üncü Olağan Kongremizin başta Mazıdağı'mıza, bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini şanı yüce Rabbimden diliyorum." diye konuştu. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir