• DOLAR 32.591
  • EURO 34.877
  • ALTIN 2494.104
  • ...
Batman basınında bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Batman yerel gazetelerinde bugün yer alan bazı haber özetleri şöyle:


BATMAN BASIN.COM: İNZAR DERGİSİ ŞUBAT SAYISI ÇIKTI
Aylık ilim ve kültür dergisi İnzar`ın Şubat sayısı çıktı. Derginin bu ayki dosya konusu aile… Dergi yazarları aile kurumunu birçok yönü ile ele alırken; dosya konusu ile ilgili Şerafettin Kalay ile bir röportaj gerçekleştirmiş.


BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ: ÇELİK: \"ADAY DEĞİLİM\"
Mezopotamya Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti Genel Başkanı M. Kemal Çelik, önümüzdeki günlerde yapılacak Olağan Genel Kurulda aday olmayacağını açıkladı.


BATMAN MEDYA GAZETESİ: SİS HASANKEYF`İ YUTTU!
Son günlerde etkili olan sis, ilginç manzaralar da oluşturuyor. Batı Raman dağından kuşbakışı eşsiz bir manzaraya sahip olan Hasankeyf, önceki gün oluşan yoğun sis perdesinin altında kaldı.

Yeni Kampus, `Batı Raman`
Batman Üniversitesinin yapımı devam eden yeni kampüsünün adı; `Batı Raman` oldu. Yeni yerleşke için isim arayışına giren Batman Üniversitesi Senatosu`nda alınan kararla, yeni kampus alanının ismi belirlendi.


BATMAN BARIŞ GAZETESİ: ÇALINTI KAMYON DİYARBAKIR`DA BULUNDU
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü; Diyarbakır, İstanbul, Burdur, Batman ve Bitlis`te birçok aracı, kelebek camlarını kırarak çalan çeteye operasyon düzenledi.

Adım başı Suriyeli dilenci
Suriye`de yaşanan savaştan kaçarak Batman`a gelen mülteci kadınların, sokak ve caddelerde soğuk havaya rağmen çocuklarıyla birlikte dilenmeleri, mültecilerin yaşadığı sıkıntıları gözler önüne seriyor.


BATMAN UMUT GAZETESİ: BATMAN`DA KMM ŞUBAT AYI TOPLANTISI YAPILDI
Batman kMM Girişimcisi Cuma Gülcü`nün moderatörlüğünü yaptığı Batman TkMM toplantısında \"Kentte her geçen gün sayıları artan dilenciler\" ve \"İmralı Görüşmeleri Müzakere çözüm mü?\" konuları ele alındı.


BATMAN PUSULA GAZETESİ: AYNI AİLEDEN 9 TALASEMİ HASTASI
İki oğlu, üç yeğeni ve dayısının dört oğlu Talasemi hastası olan Sadun Demir, hemodiyaliz ünitesinde yer sıkıntısını iddia ederek çocukların daha sağlıklı ortamda tedavi olabilmesi için yer sıkıntısının giderilmesini ve üniteye Hemotolog doktor atanmasını istedi.


BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ: HAYAT BU KADAR UCUZ DEĞİL…
Batman da hemzemin geçitlerinde, çalan sirenlere ve kapanan bariyerlere aldırış etmeyen yayalar tren geçişi sırasında rayların üzerinden geçerek hayatlarını tehlikeye atıyorlar.


BATMAN GAZETESİ: İL MÜDÜRLERİNİN TEPKİSİ DIŞARIYA YANSIDI
İlimizdeki bazı İl müdürlerinin, hizmet alımı yöntemiyle yapılan personel alımında istihdam edilecekler konusunda baskı altına alındıkları, bu nedenle her ihale döneminde istenmeyen durumlarla karşılaştıklarını söylediler.


BATMAN POSTASI GAZETESİ: ÇELİK `ADAY DEĞİLİM`
Mezopotamya Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti Genel Başkanı M. Kemal Çelik, önümüzde ki günlerde yapılacak olağan genel kurulda aday olmayacağını açıkladı.


BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ: `DİLENCİLİK` TARTIŞMASI
Önyargılar giremez` sloganıyla bilinen Küçük Meclis, bu kez dilenciliği masaya yatırdı. Bazı STK temsilcilerinin katıldığı toplantıda konuşan Küçük Meclis sorumlusu Cuma Gülcü, \"Dilencilerin arttığı Batman`da bu sorunun önüne nasıl geçilebileceğini bilemiyoruz. Özellikle mülteci akınıyla birlikte şehrin dört bir tarafında dilencilik kültürü yoğunluk kazandı\" dedi.


BATMAN EXPRESS GAZETESİ: KIŞ AYLARINDA ŞİFALI BİTKİLERE İLGİ ARTTI
Havaların soğumasıyla yaygınlaşan soğuk algınlığı rahatsızlıkları, bitkisel ürünlere ilgiyi arttırdı.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir