• DOLAR 32.559
  • EURO 34.875
  • ALTIN 2431.792
  • ...
​Diyarbakır'da yangında hasar gören iş yerleri enkazdan temizlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Maddi hasarın oluştuğu olayda can kaybı olmamasının sevindirici olduğunu belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Esnaf kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.  Maddi  zarar telafi edilir ama cana gelen telafi edilemez. Can kaybı olmaması en büyük tesellimiz." dedi.

Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçesine bağlı Bağcılar Mahallesi’nde bulunan Yeni Sebze Hali’nde meydana gelen yangın korku yarattı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında can kaybı ve yaralanan kimse olmaması teselli olurken, olay sonrasında büyük çapta maddi hasar oluştuğu gözlendi.

Harabeye dönen işyerlerinin enkazı Bağlar Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri tarafından kaldırılarak temizlendi. İş makineleri ve ekiplerin hummalı çalışması sonunda hasar gören iş yerlerindeki enkaz tamamen kaldırıldı.

"Can kaybı olmaması en büyük tesellimiz"

Olaydan hemen sonra hasar tespiti ve temizlik çalışmalarının yapılması için talimat veren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, olayda can kaybı olmamasının en büyük teselli olduğunu söyledi.

Beyoğlu, "İşin maddi zarar boyutu da elbette önemlidir ancak daha önemli olan can kaybı olmamasıdır. Çok şükür olayda can kaybı yaşanmadı. Maddi zarar telafi edilir ama cana gelen zararın telafisi yok. Esnaf kardeşlerimize en kalbi duygularımla geçmiş olsun dileklerimi sunarak bir daha böyle vahim olaylar yaşanmamasını diliyorum." dedi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir