• DOLAR 32.541
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2425.798
  • ...
Gelecek Partisindeki istifaların perde arkası meğerse...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gelecek Partisi Siyasi İşler Başkanı İsmail Doğuhan Bulut, medyada yer alan istifa haberini yorumladı. Gelecek Partisi Ankara İl Başkanı Osman Hakan Kılıç’ın istifa etmediğini istifasının istendiğini belirten Bulut, “İstifa toplantısı düzenlemiş. Zaten istifası kongrede parti tarafından istenmiş biriydi.” dedi.

Kılıç tarafından istifa ettiği duyurulan ilçe başkanları ise birer birer çıkarak görevlerinin başında olduklarını ve yapılan açıklamaya bir anlam veremediklerini ifade ettiler.

Medyanotu'nun haberine göre; İsmail Doğuhan Bulut “İl yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe kadın kolları, gençlik kolları, mahalle başkanları herkes Gelecek Partisi’nin Ankara teşkilatında devam ediyor. Sadece bazı ilçe başkanları şahsi olarak istifalarını açıkladılar. İl yönetiminde il başkan yardımcıları ve il yöneticileri devam ediyor. İlçeden sadece 4-5 kişi istifa etti” diye konuştu.

"Temiz siyasetten uzak olduğunu gösterdi"

"İl ve ilçelerdeki arkadaşları açıklamaya çağırmış. Genel merkez istifamızı istiyor diye oraya giden arkadaşlar var. Bu açıklamanın yapılacağından habersiz gidenler olmuş."

Osman Hakan Kılıç’ın istifası istenmişti. Bu şekilde bir basın açılması yapılması temiz siyasetten uzak olduğunu göstermektedir."

Bu haberler de ilginizi çekebilir