• DOLAR 32.5
  • EURO 34.766
  • ALTIN 2485.18
  • ...

EKONOMİ SERVİSİ 

Üyelerini e-ticaret konusunda bilgilendirmeyi hedefleyen İstanbul Ticaret Odası, KOBİ’ler için e-ticaret uygulamaları konulu bir eğitim düzenleyecek. Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecek eğitim, 27 Ağustos günü 10.00-13.00 saatleri arasında verilecek. ‘KOBİ’ler İçin E-Ticaret Uygulamaları Eğitimi’nde; e-ticarete giriş, e-ticarette yazılım süreçleri, pazaryerlerinde e-ticaret, e-ticaret lojistiği, e-ticaret ve hukuk, ödeme sistemleri, finans ve muhasebe ile e-ticaret ve CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) konuları ele alınacak. Katılımcı sayısı sınırlı olacağından e-posta gönderen ilk 100 kişinin kaydı alınacak.

PARİS İLE İŞBİRLİĞİ

Eğitim, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ‘KOBİ’lerin Dijitalleştirilmesi İçin Eşleşme Projesi’ kapsamında verilecek. KOBİ’lerin Dijitalleştirilmesi İçin Eşleşme Projesi (Twinning for Digitalization / T4D), Avrupa Birliği’nin Katılım Öncesi Yardım Aracı çerçevesinde tanımlanan, TOBB ve EUROCHAMBRES koordinasyonunda sürdürülen ‘Türkiye-AB İş Diyaloğu Programı’ kapsamında alınan hibe ile Paris Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği içerisinde İstanbul Ticaret Odası tarafından yürütülüyor. ‘KOBİ’ler İçin E-Ticaret Uygulamaları’ eğitimi, işletmelerini bu alanda dönüştürmek isteyen KOBİ’lere, kendi e-ticaret projesini başlatmayı düşünen girişimcilere, e-ticareti daha ileri noktaya taşımayı hedefleyen iş insanlarına ve e-ticaret alanında kariyer hedefi olan profesyonellere hitap eden kapsamlı bir giriş eğitimi niteliği taşıyor.

ÜCRETSİZ KATILIM

Ücretsiz olarak verilecek eğitimi takip etmek isteyenlerin, 25 Ağustos 2020 tarihi mesai saati bitimine kadar isimlerini, şirket isimlerini ve e-posta adreslerini t4d@ito.org.tr adresine bildirmeleri gerekiyor.