• DOLAR 32.546
  • EURO 34.92
  • ALTIN 2425.897
  • ...
ABD İkinci Konsolosu Akçakale Belediyesini ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - ABD Adana ikinci konsolosu Joseph Babb Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan`ı makamında ziyaret etti. Babb, Ayhan`dan mülteciler ve Suriye`deki olaylar hakkında bilgi aldı.

 

Ziyareti hakkında açıklamalara bulunan Babb, \"Bu hafta başında 3 ABD milletvekili Kilis mülteci kampını ziyaret ettiler.Suriyeli vatandaşların sorunlarını ve isteklerini not aldılar.Biz de ABD Adana ikinci konsolosu olarak ziyaretlerin devamı sağlamak için burada yaşayan Suriyeli mültecilere insani yardım amaçlı neye ihtiyaç duyduklarını tespit etmeye çalışıyoruz.\"dedi.

 

Ayhan ise konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: \"Bildiğiniz gibi son dönemde ilçemizde ve komşu Suriye de yaşanan olaylardan dolayı tüm dünyanın gözü üzerimizde oldu. Çeşitli kuruluş ve heyetleri burada konuk ettik. Bugünde Adana ikinci konsolosu Joseph Babb bey efendi bizi ziyaret etti. Ziyaret sebebi ilçede yaşanan sorunların insanlar üzerinde etkileri karşı tarafta bulunan Suriyelilere ne gibi yardım yapabileceklerini nasıl destek verecekleri konusunda bizden bilgi aldı.\"(İbrahim Yılmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir