• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batman’da küçük çocuk harçlıklarını yetimlere bağışladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Babasının kendisine getirmiş olduğu kumbaraya her gün harçlığından kısarak para koymayı alışkanlık haline getiren Hüseyin Şengül, büyüklere örneklik teşkil edecek bir davranış sergiledi.

Şengül, toplamış olduğu paralarını annesi Fatma Şengül ile birlikte Batman Umut Kervanına gelerek yetim ailelere verilmek üzere bağışta bulundu.

Çocuğunda yardım bilincinin oluşmasında büyük gurur duyduklarını belirten anne Fatma Şengül, “Tüm çocuklarımıza yetim ve yoksul çocuklara karşı duyarlı olmaları konusunda nasihatlerde bulunduk. Allah’a şükür çocuğumuzun kumbarasında yetim çocuklara para topladığı için hem sevindik hem de gurur duyduk.” dedi.

“Dayanışma örneği sergileyen kardeşimizi yürekten kutluyoruz”

Batman Umut Kervanı Sekreteri Faysal Rüzgar ise şunları söyledi: “Hüseyin kardeşimizin yapmış olduğu bu güzel davranış bizleri sevindirmiş ve duygulandırmıştır. Dayanışma örneği sergileyen bu kardeşimizi yürekten kutluyoruz. Böyle güzel ve hayırlı işleri tüm anne ve babaların çocuklarına daha küçük yaşta öğretmesi gerektiğine inanıyoruz. Bize bu anlamlı yardımı yapan kardeşimize teşekkür ediyoruz. Rabbim kendilerinden ve ailesinden razı olsun.”(İLKHA)

 









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir