• DOLAR 32.318
  • EURO 35.129
  • ALTIN 2298.602
  • ...
HÜDA PAR Eyyübiye ve Karaköprü ilçe teşkilatlarında bayrak değişimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığında düzenlenen kongreye pandemi nedeniyle sadece ilçe yönetimi ve delegeler katıldı.

Yoklama, Divan Başkanlığı Seçimi, dilek ve temennilerin ardından yapılan seçimlerde HÜDA PAR Eyyübiye İlçe Başkanlığına Osman Gülebak, HÜDA PAR Karaköprü İlçe Başkanlığına ise Rüstem Çakmak seçildi.

Yapılan kongre ile Eyyübiye İlçe Başkanı seçilen Osman Gülebak, "Siyaseti halkımıza hizmet için bir araç olarak görüyoruz. Daha önceki yıllarda gazetecilik alanında Şanlıurfalı hemşerilerimize hizmet etmeye çalışıyorduk. Onların sorun ve sıkıntılarını gündeme getirmeye çalışıyorduk. İnşallah bu saatten sonra aynı görevimizi bu kez siyaset yoluyla yapmaya çalışacağız. Daha önceki başkanımıza ve teşkilatımıza yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Onların kendi vazifelerini hakkıyla yerine getirdiğine inanıyorum. İnşallah bizler de bugünden sonra o çalışmaları daha ileri bir seviyeye taşımaya çalışacağız. Bu bir bayrak yarışıdır. Rabbim çalışmalarımızı hayırlara vesile kılsın." şeklinde konuştu.

Yapılan seçim ile HÜDA PAR Karaköprü İlçe Başkanlığı görevini Rüstem Çakmak'a bırakan Faruk Polat görev değişimi ile ilgili yaptığı kısa konuşmada, "Teşkilatımızın 3'üncü Olağan Kongresini yaptık. 2017 yılından beri ilçe teşkilatımızla birlikte elimizden geldiğince bütün imkânlarımızı seferber ederek hayırlı hizmetlerde bulunmaya çalıştık. Bugün yapılan kongre ile görevimi Rüstem Çakmak'a devrettim. Kendisine ve bütün ekibine sahada üstün başarılar diliyorum." diye konuştu.

Seçimle görevi devralan HÜDA PAR Karaköprü İlçe Başkanı Rüstem Çakmak, "Partimizin 3'üncü Olağan Kongresini yaptık. Bu vesileyle önceki İlçe Başkanımız Faruk Polat'a ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Aldığımız bayrağı daha ileri bir seviyeye taşımak için gereken çabayı sarf edeceğiz inşallah." dedi. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir