• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Gaziantep’te camiler düzenli olarak dezenfekte ediliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

 

Camilerin yeniden ibadete açılmasından bu yana Şahinbey Belediyesi, camilerdeki dezenfekte ve temizlik çalışmaları düzenli bir şekilde sürdürüyor.

Coronavirus önlemleri kapsamında halkın yoğun olarak kullandığı açık alanlar ile cadde ve sokakları düzenli olarak dezenfekte eden Şahinbey Belediyesi, camilerde de düzenli olarak, dezenfekte ve temizlik çalışmalarına ara vermiyor.

Her cuma namazı öncesi camilerin avluları ve içleri tiziz bir şekilde dezenfekte edilerek, yıkanıp ibadete hazır hale getirilirken, belediyeye bağlı ekipler Şahinbey ilçesindeki tüm camileri periyodik olarak temizliyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Coronavirus pandemisine karşı mücadelenin devam ettiğini ve bu çerçevede camilerin düzenli olarak temizlendiğini belirtti.

Şahinbey Belediyesi olarak Coronavirus pandemisine karşı kesintisiz mücadelelerini sürdürdüklerini belirten Tahmazoğlu, “Şahinbey ilçesindeki tüm camilerimizin normal zamanlarımızda da ayda en az iki defa temizliklerini yapıyor ve vatandaşlarımızın hijyenik ortamlarda ibadetlerini yapmalarını sağlıyorduk. Coronavirus ile mücadele de bu sayıları daha da yükselttik. Bundan sonraki süreçlerde de çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.” diye konuştu. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir