• DOLAR 32.591
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2430.587
  • ...
Bingöl Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl`de 14 Haziran 2011 Salı günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Bingöl Gazetesi: Baluken Diyarbakır`a gidiyor
Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloğu Diyarbakır`da toplanıyor. Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloğu`nun tüm bileşenleri ve adayları, seçim sonuçları, 15 Haziran ve genel siyasal sürece ilişkin yarın Diyarbakır`da basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıya, Bingöl Bağımsız Milletvekili Dr. İdris Baluken de katılacak.

Bingöl Olay Gazetesi: İsat, EHEC hakkında bilgi verdi
Solhan İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. İsat, Almanya`da birçok kişinin ölümüne neden olan Enterohemorajik Escherichia Coli (EHEC) bakterisi ile ilgili bilgi verdi.

Bingölün Sesi Gazetesi: FKA, bağımsız havuz oluşturacak
Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından TRB1 Bölgesi`nde Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli illerinde yürütülecek destek programlarına başvuruda bulunacak projelerin başvuru rehberlerinde belirtilecek esaslara göre mali ve teknik açılardan değerlendirmesini yapmak üzere bağımsız değerlendirici havuzu oluşturulacağı bildirildi.

Bingöl Kent Haber Gazetesi: Bakan Yılmaz seçim sonucu için ne dedi?
Devlet Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz, partisince Belediye Kültür Merkezi`nde düzenlenen toplantıda seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Bingöl Haber 12 Gazetesi: Cevdet Yılmaz Kalkınma Bakanı mı oluyor?
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın "Kalfalık dönemi bitti. Ustalık dönemi başlıyor" dediği yeni dönem kabinesi merakla bekleniyor. Yeni kabinede Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz`ın Kalkınma Bakanı olacağı bekleniyor.

Genç Ekspress Gazetesi (Haftalık): Sera salatalığından olumlu sonuç alındı
Sebze üretimini geliştirmek amacı ile Genç kaymakamlığı ve İlçe Tarım Müdürlüğü`nün ortaklaşa hayata geçirdikleri Sera projelerinden olumlu sonuçlar alınmaya başlandı.

Genç İlçe Tarım Müdürü Mustafa Metin Seracılıkta Bingöl genelinde sadece Genç İlçesinde Serada Salatalık üretimi yapıldığını ve olumlu sonuç alındığını söyledi.

İlçe Tarım Müdürlüğüne ait deneme arazisindeki serada ilk ürün salatalıktan alındı

Genç Gazetesi (Haftalık): Genç`te `Lale Devri` başlıyor
Genç Kaymakamlığı ve ilçe Tarım müdürlüğü öncülüğünde İlçe Tarım Müdürlüğüne ait deneme arazinde lale soğanı yetiştirilmek üzere çalışmalar başlatıldı.
Ali Yıldırım - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir